תראו מה גליתי!

Idomania

New member
תראו מה גליתי!

אולי .. טוב בטח רובכם יודעים את זה אבל גילתי שוילו וזה עם המשקפיים האנג´ל (אנלא יודע איך קוראים לדמות אבל לשחקן קוראים אלקסיס) טוב קיצר הם ביחד! במציאות לא בסדרה!!! וזהו.. ורגע היה עוד משהו.. אמממ.. שנייה... טוב אני לא זוכר כשאני אזכר אני הוסיף כתגובה!

Idomania

New member
נזכרתי!

טוב אז קראתי ולפי מה שהבנתי ג´יילס (אנתוני אד .. אני חושב...) יוציא דיסק וכנראה שישתתפו בו טארה (אמבר בנסון.. אותה אני זוכר..) ספייק (טוב אז סנילי מושלם אז??) ווילו (מסתבר שאין לה קול כזה זוועה... לא!) וזהו!

קארתי כתבה שהיא והוא...

קיימו יחסי מין במכונית במושב הקידמי בזמן נהיגה. מעניין מי נהג?

היה כתבה על אליסון

בערוץ E של ערוצי זהב אז ראו את שניהם ביחד בהוואי כל שני שניות הם מיתנשקים אני חושב שהצלמים והעוזרי צלמים והמראיינים עשו היתערבות בינהם כמה פעמים הם היתנשקו עד סוף הצילומים

איזה מוזר...

ווילו, ווסלי? מצד שני, אליסון ואלקסיס נראים נחמד ביחד.. בהצלחה (?) להם.. בן כמה אלקסיס? ואל.

Lizz

New member
תשובות למיניהן

אלקסיס בן שלושים ומשהו אנתוני הד הוציא כבר דיסק, נראה לי שג´יימס מארסטרס ואולי אמבר בנסון נמצאים בו, קוראים לו music for elevators והוא יצא לאחרונה וניתן להשיג אותו בחנויות דיסקים אונליין או להוריד את כל השירים (אסור להגיד איפה). סוזן, את הקלטת לי את התכנית על אלקסיס ואליסון... אני רוצה כבר לראות אותם! הם כה פוצ´ונים ביחד.

למעלה