תראו מה "גיליתי"...

the z girl

New member
תראו מה "גיליתי"...

טוב אז קראתי את המילים של השיר הזה (נחשו איזהה..) Now you've got me watching your eyes, Got me waiting just to see, If it goes the way it never will, Your eyes are watching me, and now you've got me thinking 'bout, The first time that I met you, Standing in a crowded room, But I could only see you, And I hope my words will get through, 'Cause now I can't forget you, I want to tell you, If only I could reach you, And make you feel this way, ובפעם השניה שקראתי את זה פתאום חשבתי (טוב זה היה בפעם הראשונה אבל אז קראתי שוב כדי לראות אם זה יכול להיות בכלל) שיכול להיות שאחד הבנים כתב את זה לאיזה מעריצה שהייתה בהופעה, ועכשיו הוא לא יכול לשכוח אותה. אז הוא כתב לה שיר (איזה מותקק אהה מעניין מי זההה) (ואיזה כיף לה.. חח.. כתבו לה שיררר) וגם בהתחלה כתוב 'Cause from the first time I saw you, I only thought about you, I didn't know you, I wanted to hold onto, The things you'd never say to me זה גם מתאים מאוד... איזה משמעויות נסתרות אני מוצאת לכם מאחורי המילים הא?!!.. עכשיו נחשו איזה שיר זהה... ואממ.. בלעט תגיבו :)

¥EleVatioN¥

New member
יאפ../images/Emo129.gif

זה בהחלט change אחד השירים האהובים עליי
או שג'ואל כתב את זה לבחורה שהוא היה דלוק עליה ולא שמה עליו

the z girl

New member
אני כתבתי שיר..

לבן.. בלעט שלא שם עליי והוא בדיוק עם אותם מילים ומנגינה אם הוא יישמע אותו, הוא יבין?? *לא* לא רוצה ג'ואל כתב את זה למעריצה אני צריכה קצת אקשן בחיים :p ואכן זה CHANGE.. ואני לא מתה עליו דווקא אבל נוא אהבתי את הקטע הזה שהיא לא שמה עליו *מזדהה*

the z girl

New member
אופס התבלבלתי עם שיר אחר..

איך יכולתי לעשות זאת ?!??! טוב אני באמת לא מ-ת-ה על CHANGE אבל אני כן אוהבת אותו.. טוב ת'אמת שגם פעם לא אהבתי את MOTIVATION PROCLAMATION שעכשיו אני מתהההההההה עליו וכל היום אני חורשת עליו ואחרי שראיתי את הקליפ אז בכלל בלעט המחשב שלי התקלקל אז ישל י מחשב חלופי כי עד שיתקנו את המחשב שלי.. שנים אז אין לי את כל הדברים של גוד שארלוט (כולל שירים) ואני ציכה להוריד הכל מחדש וזה מבאס אבל מצאתי סופסוף את הקליפ של THE FASTIVAL SONG וכמה שירים שלא היו לי.. ואני יעביר אותם למחשב שלי כשהוא יהיה מתוקן.. איזה שיר אני שומעת עכשיו.. אה.. מואה עליו ועל ג'ואל (בלי התחת, אבל גם לחוטיני הורוד) אניש ומעת את השיר הנזכר למעלה וופצת כמו שהם קופצים בקליפ טוב לא.. רק הלב שלי קופת אם אני באמת אקפוץ אני לא רק אראה מטומטמת אלא באמת אהיה.. בלעט

למעלה