תראו למי הפסדנו...

תראו למי הפסדנו...

הנבחרת שהיום הפסדנו לה היא נבחרת יותר חלשה מהנבחרת שהובסה פה 5:0. הפסדנו לנבחרת חלשה מאיתנו,הנבחרת הכי מגעילה,הכי משעממת והכי מלוכלכת שיצא לי לראות. עצוב לי לחשוב שהם עכשיו במקום השני ואנחנו אחרי המשחק המצויין הזה אחריהם...אבל אני בטוח שבמשחקים הבאים אותה נבחרת פלוס רביבו מינוס שלח שווה ניצחון בבוסניה בחוץ ולפחות תיקו מול ספרד. את אוסטריה ברמת גן גם הפועל רמת גן.

a-MiTReMMuS

New member
תאמין לי שגם לי זה עצוב

משחק די טוב - חוץ מטל בנין הדפוק (סליחה, אבל מי בועט פנדל בעוצמה כמו של תינוק שבקושי עומד?), ואמיר שלח. אוי שלח, כמה תלונות יש לי עליו. להתחיל לפרט? זה סתם יקח לי את כל המקום להודעה. אבל, כמו שאתם רואים, טל בנין ואמיר שלח, אקסים של הפועל חיפה. עכשיו אתם מבינים למה הם כאלה דפוקים? (אני יודעת שזה לא קשור, אני סתם מחממת את האווירה לפני הדרבי). אופיר תתחבר כבר לאיי סי קיו כי אני צריכה לדבר איתך! aMiT

אני לא מצטער שהוא זה שבעט,אבל:

לנבחרת יש כמה סוגים של שחקנים שיכולים לבעוט פנדלים: שמעון גרשון-בועט בעיטה חזקה ומדוייקת בדרך כלל לאחת הפינות. יוסי בניון-הכוכב הכי גדול ושחקן בעל קור רוח מדהים,היה יכול להבקיע. איל ברקוביץ-בעל הנסיון ובעיטה מדויקת. אבי נימני-הבועט פנדלים הטוב בליגה(יותר מז`אנו) ואחרון חביב-טל בנין-פשוט מאוד,ניגש לכדור ובועט מדויק,או שהכדור נכנס-או שהשוער עוצר ונכנס עם הכדור לתוך השער,את בנין בבעיטת עונשין חזקה עוד לא זכיתי לראות מחטיא. אז היו חמישה אפשרויות שיכולות לבוא בחשבון,הלכנו על האפשרות הכי סבירה,הכי נכונה אפילו,אני לא מצטער שטל בנין בעט ואיך שחשבתי שניה אחרי הפנדל מי יכול לבעוט בנין הוא הראשון שעלה לי בראש. אז קיבלת את הכבוד לבעוט את הפנדל,אז תבעט כמו שאתה יודע!!!!!!!!!! חצי מהגולים שלו בקריירה הובקעו מכאלה פנדלים כמו שהוא לא בעט היום ודווקא היום באחד החשובים אם לא החשוב שבהם הוא נכשל כישלון עצום. אני לא רוצה לחשוב מה עבר לבנין בראש אחרי ההחטאה,הוא מן הסתם גם עצוב יותר ממני אבל אני באמת כועס עליו וכועס על כל מי שלא הזכיר לו: תבעט חזק ותקרע את הרשת!

a-MiTReMMuS

New member
פעם ביובל - לא מסכימה

לא עלה במוח שלי אפילו לשניה שטל בנין יבעט את הפנדל. משחק כל כך גרוע שלו - היה די שקוף שיקרה משהו רע בבעיטה הזאת. שחקן שלא מסוגל לתת 5 פאסים טובים במשחק אחד לא יצליח גם להכניס פנדל נורמאלי. למרות שאני בטוחה ב-99999 אחוז שזה לא נכון טל בנין שיחק כאילו שילמו לו בשביל לשחק גרוע. שום פס טוב כמעט הוא לא הצליח לתת, לא הצליח להעביר שחקנים, והפנדל (שעליו כבר דיברנו מספיק, מכל כיוון אפשרי, מכל דעה אפשרית). ובקשר לזה שאמרת שאתה כועס על אלה שלא הזכירו לו ``תבעט חזק, תקרע ת`רשת`` אני בטוחה שאמרו לו את זה מיליון פעם. זה נראה כאילו הוא ניסה לנקות את המצפון שלו מהמשחק הגרוע הזה בעזרת הפנדל שהוא היה אמור לכבוש, אבל כשלא הולך, אז לא הולך. aMiT

אבל הפנדל היה בשלב מוקדם של המשחק

אחרי הפנדל אפשר היה לראות על טל בנין שהוא פחות מרוכז,יותר מתוסכל ובצדק. אם הכוונה היא לבעיה חזקה(שבמזג אויר הזה היתה ההחלטה הכי נכונה) אז יש שתי אפשרויות:או טל בנין או יוסי אבוקסיס. מכיוון שבד``כ לא תראי את שני השחקנים האלה משחקים ביחד אז האפשרות היחידה היא טל בנין,שהחטיא. אפשר להתנחם במשפט מעצבן...``זה קרה לגדולים ממנו``.

למעלה