תראו כמה שנאה מסקיירים כלפי סנובורדרים. http://youtu.be/YwWDMAEYe5c
מ מבקר גבולות New member 24/5/14 #2 מצטער, יש לזה הצדקה. במו עיני ראיתי סנובורדיסטים מכינים מצות מדם של סקיירים.
E ender wiggin New member 25/5/14 #4 זאת לא שנאה של סקיירים זאת שנאה של אמריקאים, האומה השונאת בעולם.
C Cמן רשום New member 28/5/14 #7 לא שסקיירים לא עושים שטויות אבל ראיתי הרבה יותר בורדיסטים מתנהגים בצורה סוציאופאתית לגמרי על הפיסט וממש מסכנים את כל הגולשים סביבם.
לא שסקיירים לא עושים שטויות אבל ראיתי הרבה יותר בורדיסטים מתנהגים בצורה סוציאופאתית לגמרי על הפיסט וממש מסכנים את כל הגולשים סביבם.
D drz400e New member 29/5/14 #8 ואני ראיתי יותר סקיירים. אז מה? כל אחד ומה שהוא רואה. הכי קל להאשים את האחר, כמו שמוכיח הוידאו הזה
M marceloros Member מנהל 29/5/14 #9 האמת היה מייגע ולא הבנתי את כולם הסאונד זוועה וגם המבטא. מה שמעניין הוא שזה משקף את ההרגשה שלי, ואני לא שונא בורדיסטים, ואם נסכם גם סקיירים גרמו לי ליפול וגם בורדיסטים, אבל שוב בהרגשה בורדיסטים גרמו לי יותר לצרות גם אם זה לא הסתיים בתאונה.
האמת היה מייגע ולא הבנתי את כולם הסאונד זוועה וגם המבטא. מה שמעניין הוא שזה משקף את ההרגשה שלי, ואני לא שונא בורדיסטים, ואם נסכם גם סקיירים גרמו לי ליפול וגם בורדיסטים, אבל שוב בהרגשה בורדיסטים גרמו לי יותר לצרות גם אם זה לא הסתיים בתאונה.