תראו חבר'ה..

caroline barina

New member
תראו חבר'ה..

אני כבר ממש מיואשת... אני מחפשת עבודה בנרות כבר תקופה דיי ארוכה ואני לא מוצאת כלום... לא משנה כמה אני מפרסמת את עצמי, בפורומים, באתרים, תליה של מודעות ברחבי העיר ואפילו פלייארים בגני ילדים... פשוט לא מוצאת עבודה.... מה עוד אפשר לעשות??

מה את מחפשת?

עוד שניה קיץ ויש מלאן קייטנות..., והורים שמחפשים "סידור" לקיץ..

caroline barina

New member
אני אגיד לך...

אני בחורה צעירה עם נסיון עם ילדים.. אוהבת ילדים מאוד, בחורה יצירתית ומלאת חיים.. כעיקרון עכשיו אוטוטו החופש הגדול אז כל עבודה באיזור כפר סבא תהיה נהדרת...

chenchi

New member
תתקשרי לקיבוצים בסביבה

אייל, רמת הכובש, ניר אליהו. ממליצה בחום על ניר אליהו, תפני למרסי מרכזת החינוך.

caroline barina

New member
כן רק ש...

תהיה לי בעיה להגיע לשם, אני בלי רכב ולכן מסתמכת על אוטובוסים... תודה רבה בכל אופן

chenchi

New member
יש הסעות לחלקם

וגם תמיד אפשר להעזר בהורים של הילדים. אפילו התחבורה הציבורית לשם לא כזו קשה. אל תפסלי על הסף! מקווה שהבנת שמדובר על עבודה בקייטנות שם, אם את מכפר סבא זה ממש לא לא סיפור.

מיכי22

New member
מה שאני עשיתי

הכנתי במחשב פתקים קטנים עם השם שלי והטלפון שלי והמילה ביביסיטר הלכתי לגן ילדים הכי קרוב אלי הביתה ועמדתי שם ביום שישי כשההורים באים לקחת את הילדים בצהריים וכל הורה שיצא קיבל פתק כזה מאז אין לי יום בלי ביביסיטר עשיתי את זה כבר פעמיים לפני ואחרי הצבא אם את רוצה ממש להשקיע - את זה עשיתי בפעם הראשונה תדפיסי על בריסטול את הפתקים ממש קטנים חצי מכרטיס ביקור ומאחורה תדביקי מגנטים שאפשר לקנות בחוניות יצירה יש לי משפחות שהטלפון שלי עדיין שם אחרי 4 שנים... בהצלחה!

למעלה