תראו, הבעיה הכי גדולה של ב"ש...

Purple Joti

New member
תראו, הבעיה הכי גדולה של ב"ש...

(ואני בטוח שציינו את זה לפני...) היא חוסר פארקים (ויערות) גדולים!!... לדעתי, התושבים צריכים לשכנע את העירייה שתעשה כמה דברים: 1. תפעל להרחבת שטח השיפוט של העיר... 2. תשכנע את הקק"ל לנטוע יערות ע-צ-ו-מ-י-ם בהיקף העיר... 3. תקים פארקים גדולים... (לפחות שיהיו שתיים בהיקף של כמה שכונות קטנות.... טוב, זה החלום שלי.... בואו רק נקווה שהוא יתגשם...

אשליותתתתתת

כן שניה כבר יתחילו לבנות יערות וכל מה שאמרת כי בידיוק יש מליארד דולר שאתי אלון לא גנבה והשאירה והעיריה החליטה לא לשלם משכורות שוב ולעשות מה שאמרת.. הנה עוד מעט תקבל יקיר העיר על הצעותייך

אורדי12

New member
הבעיה היא

שאסור להשקות... אני בעד פארקים, כמו בלונדון, אבל דבר זה דורש שטח, מים (אין), כסף (אין)...ועוד.

yana4ka

New member
אתה גר באמצע המדבר!

להקים פה 1 מ"ר של דשא זה קריעת תחת ומלא כסף (שאין לעירייה כי הם צריכים לשלם למלא פקידות שרק שותות קפה כל היום ומגעילות לאנשים)

twigy

New member
קודם כל אמרו את זה לפניך

תקרא את ההודעה שהשארתי למטה דבר שני אתם יודעים מה ? לא להקים יערות זה דבר אחד אבל להרוס את היערות הקיימים לטובת כמה וילות (ואני מדבר על הגינה שפעם קראו לה יער לון) פאק.. נ.ב הגירסה האקוסטית של עוד ארון אחד של היהודים ממש טובה איזה כיף

star lili

New member
בשביל מה זה טוב?

במילא כל מה שבונים פה הורסים מחדש אחרי שבועיים ומה הקטע עם כל הכיכרות האלה בכל צומת??? מתקמצצים על רמזורים?

Purple Joti

New member
טוב, פה אני מסכים איתך...

העירייה סתם בונה עוד ועוד כיכרות בשביל שהם יוכלו להגיד לציבור : "תראו לנו יש ה-ר-ב-ה כיכרות..." (רק חבל שבמקומות שצריכים- לא מקימים כיכרות...)

חיפושיט

New member
כיכרות לא סתם בשביל הרושם..

צמתים הם הרבה יותר מסוכנים מכיכרות.. מבחינת בטיחות על הכביש, לבנות כיכר זה הרבה יותר בטוח, מה גם שזה נראה טוב יותר כי זה בדרך כלל ירוק ופרחוני..

למעלה