תראו את שבשב שלי! הוא קבע RET DATE בסוף העונה, ואני אעסיק אותו בהמשך
D Dark Muse New member 17/12/04 #1 תראו את שבשב שלי! הוא קבע RET DATE בסוף העונה, ואני אעסיק אותו בהמשך
T tomash11 New member 17/12/04 #2 איך אצלכם יש תמונות?.. למה אצלי אין? יש לי רק תמונה של מאמן נבחרת ישראל...)
D Dark Muse New member 17/12/04 #3 הבאתי קישור בשירשור אחר פה... יש חבילה שמעדכנת תמונות, סמלים ותלבושות לקבוצות בישראל באתר של מסנג'רנט. אני בטוח שאתה מכיר.
הבאתי קישור בשירשור אחר פה... יש חבילה שמעדכנת תמונות, סמלים ותלבושות לקבוצות בישראל באתר של מסנג'רנט. אני בטוח שאתה מכיר.
T Thierry Henry New member 17/12/04 #4 אצלי נמני פרש בגיל 35 ועבר ליהיות מאמן אצלי כשהתפטרתי הוא החליף אותי בתפקיד :|
א א מ י ר 7 New member 17/12/04 #5 אצלי המנג'ר לפני שנתיים..... נמני היה עוזר שלי ברומא והוא היה ממש טוב
D Dark Muse New member 18/12/04 #6 תגיד שאתה מתפטר אתה נשאר כמובן לא מעוסק, אז מציעים לך עבודה מיד? בכלל מה הטעם להתחיל משחק שבתור מובטל, הסיכוי לקבל עבודה הוא קלוש לא...
תגיד שאתה מתפטר אתה נשאר כמובן לא מעוסק, אז מציעים לך עבודה מיד? בכלל מה הטעם להתחיל משחק שבתור מובטל, הסיכוי לקבל עבודה הוא קלוש לא...