תראו את זה

William Kidd

New member
תראו את זה

אני מקווה שלא ראיתם את זה כולכם כבר, אבל זה באמת משהו שאני רואה פעם ראשונה: http://youtube.com/watch?v=ynFqwwrVOUA&mode=related&search=

BQL

New member
../images/Emo140.gifשיר מדהים ../images/Emo99.gif

אבל ראיתי את זה קודם, בכל אופן תודה

אני מת על ההופעות האלו.

רב ההופעות שלהם משנת 77' היו מבורכות, ביצועים טובים לשירים טובים שלצערי אח"כ לא בוצעו יותר [דוגמא נפלאה היא הבלוז המלנכולי].

הנה עוד קטע.

אמנם משנת 74' אבל פשוט מושלם. מחרוזת Sheer Heart Attack [חוץ מהמלכה השחורה] כולל את In The Lap Of The Gods - הביצוע החי היחידי שראיתי [ושמעתי] לשיר הזה וביצוע נהדר, אני באמת לא יודע למה הם לא עשו אותו יותר אח"כ. Killer Queen ואז מעבר מושלם ל-March Of The Black Queen ומסתיים בגרסא אינסטרומנטלית אדירה ל- Bring Back That Leroy Brown [שימו לב ליוקליילי-בנג'וP:]

William Kidd

New member
זה קטע חזק מאוד!!!

שומעים את כל האצילות של הקול של פרדי בקטע הזה, ממש יפה!!!! ד"א In the lap of the gods בוצע גם בומבלי 86. ונראה לי שלא עשו את הגרסא המלאה של השיר היא כי הוא שיר מושך כזה, קצת לא מתאים לרוח של ההופעות המאוחרות שלהם יותר.

William Kidd

New member
וגם שאלה???????????

למה לעזאזל כל פעם שהם היו מבצעים Bring back that leroy brown פרדי אף פעם לא שר?!?! מה הקטע?!?!?!

y o u a n d i

New member
נחמד,

ההפעות שלהם משנות השביעים בכלל היו טובות עם כל השטויות שהם עשו על הבמה, אבל לדעתי המוסיקה שהגיעה אחרי זה לא כולל לילה באופרה הייתה קצת יותר טובה.

למעלה