תראו את זה:

qwertyx

New member
תראו את זה:

אם יש לזה אמולטור ל palm OS אז זה נראה לי יותר מנחמד

לפי התמונות ובחינה ראשונית של

המסך, נראה שהוא סובל מאותן בעיות ילדות של ה 505- צבעים אנמיים וצורך בתאורה אחורית באופן רציף-לא?

qwertyx

New member
מאוד יכול להיות

אם כי קשה לי לדמיין צבעים יותר אנמיים (זו המילה שחיפשתי!! תודה! :) ) משל ה 505. כמובן שעדיין לא יצא לי ממש לראות אותו, אבל נכון שהסמיכות ליציאת ה 505 מעלה את האפשרות שעדיין לא הפיקו לקחים... עם זאת שימי לב שהצבעים כן נראים חיים יותר בתמונה (נכון זו רק תמונה) אבל הם מתחילים להזכיר את ה IIIC) בכול אופן, כל עוד אין אמולטור ל פאלם על המכשירים האלה, אני לא קונה

Palm OS ? איפה ?

המכשיר החדש של טושיבה מבוסס על מערכת הפעלה זרה ורעה שנקראת Pocket PC. אני מניח שבכמה השנים הקרובות לא ימצא לו אמולטור ל-PalmOS. חוצמזה הוא ה-PocketPC הראשון המתחיל להתחרות בנתונים המטורפים של ה-iPaq, ולכן הוא זוכה לכל כך הרבה התעניינות. הוא גם היחיד שצפוי לתמוך בתקן ה-SD, ממש כמו מכשירי הפאלם החדשים.

qwertyx

New member
תראה...

אמולטור של פאלם לווינדוס כבר יש נכון? גודלו כ 1.8 מגה שזה כלום בשביל הזכרון הנחמד של 1גיגה שיש למכשיר הזה. (חוץ מה 32 שגם זה מספיק להתקנה) לא ניראה לי שבלתי אפשרי בעליל לעשות אמולטור לגרסה נוספת של ווינדוס - (CE) לדעתי זה עניין של זמן ואם הם לא עושים את זה באופן עצמאי מסודר, יהיה כבר מישהו שיעשה את זה במקומם...

עכשיו אני מבין

אתה רוצה אמולטור לפאלם שירוץ לך על ה-PocketPC. רעיון יפה. קצת סזיפי, אבל יפה. לידע כללי, מיקרוסופט הבטיחו שבגרסה הבאה שלהם של CE תהיה תאימות מלאה לכל ארכיטקטורת .NET, מה שאמור להביא לכך שקומפילציה של תוכנה שנכתבה בסביבת .NET לחלונות XP תעבור בקלות מאד ועם מינימום שינויים גם קומפילציה לCE. נחכה ונראה.

למעלה