תראו את זה.......
ס סקייטר גירל New member 10/9/03 #2 קיילי בטוווח מתחתנת??? זה בטח שמועות אבל אם זה נכון...... אז מזל טוב מזל טוב מזל טוב מזל טוב מזל''ט!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מ ז ל ט ו ב לקיילי!
קיילי בטוווח מתחתנת??? זה בטח שמועות אבל אם זה נכון...... אז מזל טוב מזל טוב מזל טוב מזל טוב מזל''ט!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מ ז ל ט ו ב לקיילי!
ס סקייטר גירל New member 10/9/03 #4 searching* לא רק חתונה-גם ילד!!! כשאנחנו כתבנו כאן לפני חודש וחצי משהו על הריון אף אחד לא כתב כלום(כמעט) אבל עכשיו כול האתרים מפציצים בשמועות חתונה וילד שצפויים לקיילי!
searching* לא רק חתונה-גם ילד!!! כשאנחנו כתבנו כאן לפני חודש וחצי משהו על הריון אף אחד לא כתב כלום(כמעט) אבל עכשיו כול האתרים מפציצים בשמועות חתונה וילד שצפויים לקיילי!
P p i n g o New member 10/9/03 #7 ואם כבר חתימות אם אתם יכולים, אז שכל אחד יוסיף את הפורום שלנו לחתימה שלו!!! זאת שיטה מצוינת לפרסם אותו, ככה אני הגעתי לשני הפורומים שאני כותב בהם בתפוז (זה אחד מהם........ זה היה מזמן..... )
ואם כבר חתימות אם אתם יכולים, אז שכל אחד יוסיף את הפורום שלנו לחתימה שלו!!! זאת שיטה מצוינת לפרסם אותו, ככה אני הגעתי לשני הפורומים שאני כותב בהם בתפוז (זה אחד מהם........ זה היה מזמן..... )
P p i n g o New member 10/9/03 #8 הסברים על חתימות ושאר ירקות http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/articles.asp?id=10&art_id=21