תראו את זה...

O n y X

New member
תראו את זה...

אם אוזניי/עיניי לא מטעות אותי. הפועל רעננה מובילה עלינו בגביע הטוטו 2-0 נכון לשניות אלה...נכון שזה גביע הטוטו וזה הרכב שני...בכל זאת לא נעים.... אגב, מה עם זאת שאמורה לכתוב את השירים שלה פה?

רמי ורד

New member
0:4 לרעננה בדקה ה 59 ביזיון ביזיון

אני יודע שזה גביע הטוטו אבל לא יכול להיות שבדקה 60 נהייה בפיגור 4 שערים גם אם מדובר בהרכב משני

i am so high

New member
מכבי חיפה בהרכב שלישי אמרו לי

אם יש לה בכלל הרכב שלישי מה הם עלו לשחק עם ילדים? מזה 4-1 לרעננה? אם לא יקרה כלום אחרי הפגרה(חיפה תשתפר)חייבים לעשות משהו חיפה צריכה לחזק את ההגנה שלה אג´יופור הוא לא ממש שחקן הגנה מעולה כל פעם שהכדור מגיע אליו אני מקבל התקף לב מפחיד אותי שההגנה של חיפה תלויה גם בו צריכים לחזק את ההגנה של חיפה נקודה!!!! או פשוט מאוד להחזיר את דווידוביץ´ לשער!!! אוהד זועם מאוד

blueman1

New member
וואי מה קרה לאלופה שאתם מדברים

עליה????? 1-4 לרעננה? מי רעננה יש קבוצה כזאת בארץ ישראל? כנראה שכן!!!

o a k y

New member
אני מצטער על ה´סתום תפה´

פשוט, זה לא היה מרגיש אותך אם אחרי הפסד היו באים וירודים על הקבוצה שלך?

blueman1

New member
זה בסדר

אבל זה לא היה בשביל לעצבן אותכם או משהוא כזה אני מצטער אם זה פגע בכם. רק רציתי להדגיש לכם עם הריב השני שלנו על הניצחון של מכבי את מנצסטר איך זה שמשחקים עם הרכב שני. אז כמו שרעננה ניצחה את חיפה עם הרכב שני ככה חיפה ניצחה את מנצסטר שהיא היתה בהרכב שני אז כמו שאם רעננה תתגאה עכשיו בתוצאה נגד חיפה כולם יגידו הרכב שני הרכב שני אז בדיוק ככה תסתכלו על הניצחון שלכם על מנצסטר ורק דרך אגב אין לי משהוא נגד חיפה היא דווקא קבוצה שאני די מחבב בין שאר קבוצות הליגה יותר מהתל אביבים הצפונים וירושלים המגעילים אבל אני מגיב פה רק בגלל שאתם מנסים לעשות מחיפה יותר ממה שהיא ולעלות אותה איזה שלוש ארבע רמות יותר ממה שהיא. אתם מנסים לעשות אותה מכבי תל אביב של הכדורסל וזה לא ככה.

בלי מאמן את זה שכחנו../images/Emo60.gif

תראה אפילו בלי שום שיחקנו שרק קטן ז´אנו ואלימושנינו שיחקו למה ציפתה שחיפה יקרעו אותם ???

blueman1

New member
אם תקרא את ההודעה הקודמת תראה

שאני לא אומר מה איך לא ניצחתם, אני אומר כמו שחיפה הפסידה לקבוצה כמו רעננה בהרכב שני ככה אל תתפארו שאתם ניצחתם את מנצסטר שהיתה ברכב שני כי כמו שאתה רשמת ואני מצטט "שיחקנו רק קטן זאנו ואלימושנינו שיחקולמה ציפתה שחיפה יקרעו אותם" אז מנצסטר שיחקה עם הרכב שני אז מה ציפתה שהם יקרעו אותכם???

ברברבר

New member
אנחנו ניצחנו את מנצסטר לא בהרכב שני

בהרכב של 6-7 שחקנים שהמשיכו בהרכב הפותח שלהם בתקופה שהם חזרו למאבקי הצמרת, ורק עם 2-3 שחקני נוער שגם הם מקבלים מידי פעם דקות משחק, וזה לא הייתה הופעת הבכורה שלהם בבוגרים, כמו זה שהבקיע לנו את הגול היום, איך קוראים לו... שריקי משהו..?

O n y X

New member
נכון וגם

כשהפסדנו לאחי נצרת זה היה עם הרכב שני והם חגגו. כשהפועל נצרת עילית ניצחו את הפועל ת"א כל אוהדי נצרת עילית חגגו כמו לא יודעת מה והעיתונות כתבה רק על זה והפועל ת"א לא היו הרכב שני. והניצחון היה בשבילם כמו הניצחון שלנו על מנצ´סטר

למעלה