תראו את זה...

יניב1

New member
תראו את זה... ../images/Emo58.gif

פשוט "מתה אבל לא קבורה" - וזה אמור להיות אחד הפרקים הקריפים ביותר של BB EVER. לפי מה שהבנתי, ת'ורן וניק אמורים לעזור לרידג' לפתוח את קיברה של טיילור ולגלות שהוא בעצם... ריק, בלי גופה, בלי שלד, בלי עצמות, שום דבר - בהחלט קטע לא טיפוסי בכלל לבראט שמתחיל להפוך את הסידרה שלו להזויה יותר ויותר. עכשיו צריך רק לפתוח את הקברים של אנג'לה, מייסי (קברו אותה בכלל?) וקרוליין ולגלות שגם הן בכלל לא נמצאות שם. ימות המשיח פשוט הגיעו ואי אפשר לתאר... כל פעם שנפתלי אטיאס מ"השיר שלנו" שר על משיח קמה לתחייה איזה דמות ביפים והאמיצים או בברוקיה. י-אללה, שיגיע כבר שבוע הבא, אני לא עומד במתח הזה. שמישהו יצבוט אותי ויגיד לי שזה חלום, טיילור באמת חוזרת וזה עומד לקרות כל יום!

יניב1

New member
ולפי החוק החדש של טלי זה ../images/Emo18.gif

למרות שאני הייתי מוסיף גם
- לא מתאים?

girlontop

New member
והנה עוד אחת ../images/Emo58.gif../images/Emo18.gif

אני לא מאמינה שמעכשיו היא תסתובב עם הפאה המזעזעת הזאת עד שיגדל לה השיער - תעשו לה "סטפני" וזהו.

S c a r l e t t

New member
שום "סטפני"

מספיק היא עשתה לעצמה שטויות עם השיער קצת הזוי כל הקטע של החפירה בקבר שלה, אבל האמת היא שהם יכלו לתרץ את החזרה שלה עם כל דבר, מבחינתי, היא יכלה גם לצנוח באמצע קבלת הפנים ואני לא הייתי שואלת איך היא חזרה לחיים

לינה18

New member
למי אכפת באמת?../images/Emo58.gif

שום תרוץ הזוי לא יגרום לזה להראות מציאותי יותר.

לא הבנתי...

מה קרה לשיער של טיילור? בחיים? או שנשר לה השיער כשהיא גילתה שרידג' נשוי לברוק?

לינה18

New member
../images/Emo6.gif אהבתי

ניראה לי שהיא הסתפרה, לא? אבל טיילור הרי היתה חייבת לחזור עם השיער הארוך יותר. אם כי אין לי מושג למה.

S c a r l e t t

New member
נשר עוד לא....

אבל היא הסתפרה. הרי זה לא הגיוני שבמשך 3 שנים עוברים על בן אדם שינויים כמו תספורת חס וחלילה, אז החליטו לשים לה את הפאה המזוויעה הזאת
ואם כבר מדברים עליה (
) הנה התמונות האחרונות שהתפרסמו שלה

S c a r l e t t

New member
תראו, תראו....

לא רק חוזרת לסדרה אלא גם מנחה את טקס האמי הקרוב, מלכה או לא מלכה?
ציטוט מתוך כתבה עליה: Tylo will also be a presenter at The 32nd Annual Daytime Emmy Awards, live from Radio City Music Hall in New York City, Friday, May 20 (9:00-11:00 PM ET/PT) on CBS. איזה כיף!!!

S c a r l e t t

New member
טוב אז הקצנתי קצת

למה להיות קטנוניים ואת התמונות הבאתי מהפורום הרישמי שלה, דווקא נחמדות לשם שינוי, בזמן האחרון כבר התחלתי לדאוג לה

taylor18

New member
מלכה ללא ספק

מאיפה הבאת את התמונות של טיילור מהאתר הרשמי ? הפיאה באמת מזעזעת ביותר אבל לא נורא אפשר לראות איכשהו את הטקס הזה בטלויזיה ? הוא ישודר אצלנו איפשהו ? ובבקשה איך שהפרק ישודר בארה"ב..תפוצצו בתמונות וקישורים תודה רבה ! ! ! ! ! !

לינה18

New member
מסכימה עם סיגל../images/Emo58.gif

למה לטיילור אסור לשנות תספורת? בכל זאת, בחיי הדמויות באל-איי שלנו עברו יותר מ-3 שנים. אז מה, היא לא יכלה להסתפר? אה, כמובן, שכחתי... היא הרי היתה בתרדמת! נו באמת!

לינה18

New member
מסכימה עם סיגל../images/Emo58.gif

הרי באל-איי שלנו עברו יותר מ-3 שנים, אז מה, לא יכול להיות שלטיילור תשתנה התספורת? אבל הי, שכחתי, היא הרי היתה בתרדמת! לא היתה לה היזדמנות להסתפר. מה שלא תגיד בראדלי.

למעלה