תראו את הצבע של הנקניקיות הודו של טירת צבי..

רוב הזמן נח

Well-known member
נקניקיות העוף גם היו עם גוון אחר וקניתי אותם בכל זאת.
ולפי הטעם שלהם, מישהו שהוא האחראי על הטעם שלהם בטירת צבי כנראה נפל על הראש 😫 |פנים|
את זה כבר סיפרתי בשרשור קודם.

ועכשיו הגיעו הוינר. אלה הנקניקיות הודו שלהם. וכאן למי שמכיר את המוצר קשה היה לפספס שהמוצר הגיע עם צבע חריג.
זאת אומרת שאני מכיר אותו ואת הצבע שלו כבר אולי 20 שנה. אז זה די היה בולט שעבר על המוצר משהו

נקניקיות.png

והפעם ממש לא התחשק לי לקנות ולבדוק.

למה טירת צבי לא פרסמו שהם שינו את המוצר שלהם? לפי הבדיקה שלי הם פרסמו כל מיני מוצרים באריזות חדשות. אבל על המוצרים הוותיקים שלהם הם לא פרסמו כלום |פנים|

DANIAVNI

Well-known member
נקניקיות העוף גם היו עם גוון אחר וקניתי אותם בכל זאת.
ולפי הטעם שלהם, מישהו שהוא האחראי על הטעם שלהם בטירת צבי כנראה נפל על הראש 😫 |פנים|
את זה כבר סיפרתי בשרשור קודם.

ועכשיו הגיעו הוינר. אלה הנקניקיות הודו שלהם. וכאן למי שמכיר את המוצר קשה היה לפספס שהמוצר הגיע עם צבע חריג.
זאת אומרת שאני מכיר אותו ואת הצבע שלו כבר אולי 20 שנה. אז זה די היה בולט שעבר על המוצר משהו

צפה בקובץ המצורף 137887

והפעם ממש לא התחשק לי לקנות ולבדוק.

למה טירת צבי לא פרסמו שהם שינו את המוצר שלהם? לפי הבדיקה שלי הם פרסמו כל מיני מוצרים באריזות חדשות. אבל על המוצרים הוותיקים שלהם הם לא פרסמו כלום |פנים|
פעם מישהו שעבד בייצור נקניקיות אמר לי
שאם הייתי יודע איך מייצרים נקניקיות
לא הייתי אוכל
ואני לא אוכל .

רוב הזמן נח

Well-known member
פעם מישהו שעבד בייצור נקניקיות אמר לי
שאם הייתי יודע איך מייצרים נקניקיות
לא הייתי אוכל
ואני לא אוכל .
אפשר לראות ביוטיוב סרטונים על איך עושים נקנקיות. אין עם זה בעיה. אולי מי שסיפר לך, עבד במקום שלא מתנהל נכון.

רוב הזמן נח

Well-known member
אני מגיע למסקנה שאף אחד כאן לא אוכל את הנקניקיות האלה ושאולי גם בכללי קהל היעד שלהם הם ילדים או כל מיני אנשים שהחברה הזאת חושבת שפתח הפה שלהם מקביל לפתח של פח זבל ושהם דוחפים לשם את הנקניקיות בהתאם ולכן לא ממש חשוב להם מה האיכות והטעם שלהם.

בדומה למשל לקהל היעד של דפדפן כרום, שגם שם לא משנה מה גוגל יעשה, השפוטים של המוצר עדיין ימשיכו להשתמש בו.

רוב הזמן נח

Well-known member
אז ברצינות, אני היחיד כאן שבמשך מעל 20 שנה קניתי מידי פעם את הנקניקיות האלה? ובגלל זה גם היחיד שמפריע לו ושבכלל שם לב לשינוי שקרה למוצר?

רוב הזמן נח

Well-known member
זה לא אומר שהן לא זבל.
יש כמה דברים משמעותיים שאפשר דרכם לדעת.

א. אם זה טעים. קשה מאוד לזייף טעם טוב, אם משתמשים בחומרי גלם לא טובים. אחרת כל המזון המעובד היה טעים. ועובדה שרובו היום בטעם שיט. יש חברות שאפילו שניצלונים לא יודעים להכין טוב.

ב. איך ההרגשה אחרי שאוכלים אותו. צרבת? לא נעים בבטן? וכדומה.

ובשני אלה נקנקיות טירת צבי עברו את המבחן.

אבל בשינוי החדש שעשו להם, בהחלט יתכן שהם עברו למצב של זבל.

נערך לאחרונה ב:

כוכבית מצויה

Well-known member
יש כמה דברים משמעותיים שאפשר דרכם לדעת.

א. אם זה טעים. קשה מאוד לזייף טעם טוב, אם משתמשים בחומרי גלם לא טובים. אחרת כל המזון המעובד היה טעים. ועובדה שרובו היום בטעם שיט. יש חברות שאפילו שניצלונים לא יודעים להכין טוב.

ב. איך ההרגשה אחרי שאוכלים אותו. צרבת? לא נעים בבטן? וכדומה.

ובשני אלה נקנקיות טירת צבי עברו את המבחן.

אבל בשינוי החדש שעשו להם, בהחלט יתכן שהם עברו למצב של זבל.
קשקוש מוחלט.
לרוב האנשים סוכר לבן טעים זה לא הופך אותו לבריא.

כוכבית מצויה

Well-known member
למי שבריא, סוכר לבן בכמות סבירה זה לא מזיק. וזה עדיף בהרבה מכל מיני תחליפי סוכר מלאכותיים.
לכולם סוכר לבן מזיק

זה שהוא יותר בריא מתחליפים לא עושה אותו בריא. זה כמו לטעון שכל מה שלא הורג אותך בריא כי זה יותר טוב מציאניד...

למעלה