תראו את המצגת פה

דנטל

New member
תראו את המצגת פה

נא להקליק שם על הקישור הכחול לוקח לזה זמן לעלות מה הכי הפחיד בעיניכם? מה הכי גרם לכם להרהר? על מה אמרתם "תודה לאל שאני לא סובל מזה"? הכי מפחיד בעיני זה "מוות בעריסה". הכי גרמה לי להרהר אלו הציטוטים מתוך העיתונות. "תודה לאל שאני לא סובלת מזה" אני אומרת על נרקולפסיה.

UrbanDK

New member
לא יודע אם זה הופיע שם או לא, כי

ממש לא היה לי כוח לקרוא הכל, אבל המחלה שהכי מפחידה אותי בעולם היא "Fatal familia Insomnia". מחלה תורשתית שהסובלים ממנה לא יכולים להירדם. פעם ראיתי תוכנית על בנאדם שסבל מזה - במשך חמש שנים הוא לא ישן דקה (!!!). הוא פשוט הפך ל"צל" של בנאדם. ללא ספק הדבר הכי נורא שראיתי אי פעם. אז... זהו.

דנטל

New member
מחלה נוראית ומאוד נדירה

חוסר השינה זה עוד החלק הנסבל של המחלה הזו. במיוחד מבאס הענין שזה גנטי, אבל בגלל שהיא מופיעה בגילאים מבוגרים, מדובר באנשים שכבר עשו ילדים וכבר העבירו את הגן הפגום הלאה. האיש הזה שהיה בתכנית שראית - הוא סבל מזה חמש שנים... ומת? זו מחלה שמתים ממנה. בעקרון אין לזה מרפא, אבל עם התקדמות הטכנולוגיה אפשר להחליף גנים וזה בתנאי שמגלים בשלב מוקדם את המצאותו של הגן הפגום.

SpecialNight

New member
דווקא להפך...

מוות בעריסה הוא לא כואב ולא קשה כלל,יותר מפחיד למות במקרים אחרים כמו רצח,עינויים או אפילו ממחלה קשה. במוות בעריסה אין אפילו חשש לפני,וכשמישהו חולה אז הוא חיי בסרטים. בקיצור זה נראה מוות קל. אני לא רוצה להפחיד אותך עוד יותר אבל רוב מקרי המוות הם למעשה קורים במיטה...

דנטל

New member
זה מה שמטריד אותך? הכאב של התינוק?

ומה לגבי הכאב של המשפחה?

למעלה