תראו את האתר הזה

תראו את האתר הזה

מישהו יכול לתרגם לי האנגלית שלי רק כדי לשרוד אני ראיתי את האתר הזה בפורום הבנלאומי של מגמגמים בשפה הספרדית שאני שותף.נראה מעניין.http://www.speecheasy.com

שמחה99

New member
אין חדש ../images/Emo4.gif

זה בדיוק אותו התקן באוזן שמשמיע את מה שאומרים ב- delay. הפיסקה הרלוונטית מתוך כל הבלה בלה: SpeechEasy fluency devices are worn similar to a hearing aid, using Altered Auditory Feedback. However, unlike hearing aids, rather than amplify sound, SpeechEasy devices use a system of Altered Auditory Feedback (AAF) to recreate and optimize the choral effect. What this means is that when someone wears a SpeechEasy device and speaks, their words are digitally replayed in their ear with a very slight delay and frequency modification. As a result, the brain perceives that it is speaking in unison with another person. This perception of "speaking in unison" creates the "choral effect", thus becoming a stuttering treatment that can reduce or even eliminate stuttering.

Impious

New member
הא, זה לא חדש ../images/Emo3.gif

מכשיר קטן ששמים באוזן שמשמיע לך את מה שאתה אומר בדיליי וכך מפחית את הגמגום, לא אפקטיבי על כולם. יש כזה לבני רביד לא? אתה יכול לקרוא עליו עוד (ובעברית) באתר של אמב"י

vicz

New member
נשמע כמו עינוי סיני עתיק

שמעתי את עצמי מדברת בקלטת רק פעם אחת (קלינאית תקשורת שהכריחה אותי להקליט) ובכיתי כל היום איך בדיוק זה עוזר?

Impious

New member
אם הבנתי נכון

זה יוצר Choral effect. מה זה אומר? מכירה את זה שאת מצטרפת למישהו שקורא או מדבר ואז את פחות מגמגמת אם בכלל? זה יוצר אותו דבר רק את עם עצמך, זה משמיע את קולך בדיליי ונותן לך את התחושה הזאת שעוד מישהו מדבר איתך בו זמנית וזה אמור להפחית ת'גמגום.

vicz

New member
עכשיו זה יותר מובן

האמת היא שהיה לי מקרה כזה הייתי מצטיינת פיקוד וכל אחד היה אמור להקליט נאום בוידאו כמובן שלא יכולתי אז מישהי מבסיס אחר עזרה לי היא פשוט עמדה מולי מאחורי המצלמה ואמרה איתי את כל המילים בלחש וזה באמת עזר פלאים אבל זאת לא בעיה שאני שומעת מישהו (אותי בעצם) מגמגם? זה לא גורם לנו להיות מקהלה מגמגמת????

לפי מה שהצלחתי לחקור על הגימגום

יש הברה השפעה של האוזן על השתף דיבור של הבן אדם>ולא רק זה גם תלוי איזה מקום ימצא למשל:בחדר סגור זה לא אותו דבר כמו לדבר באולם .למשל בני רביד הפתיע אותי כשהוא דיבר עם מכשיר באוזן ולא גימגם בכלל,הבעייה זה שלא עוזר לכולם>או יכול להיות שצריכים לכוון את התדר הנכון.אבל בהחלט מעניין להמשיך לחקור את הנושא הזה.

shuky63

New member
בואו ננסה את זה באופן מעשי

יש תוכנה שעושה את מה שהמכשיר עושה במחשב עם מקרופון ואוזניות. יש גירסת נסיון שלה בלינק המצורף. אז תורידו אותה ותנסו ודווחו כאן איך זה השפיע עליכם. אפשר לעשות למשל שיחות טלפון עם האוזניה באוזן אחד ולבדוק איך זה משפיע רק שלא צריך להתיאש מיד אם זה לא עובד כי לפעמים צריך לשחק עם הדיליי ושינוי התדר עד שמגיעים לרמה שעוזרת.

למעלה