תראו אנשים...

*חמודה

New member
תראו אנשים...

אני רואה שעבר על המדור הזה כמה ימים לא הכי קלים. יש אנשים שקצת הזדעזעו מהבדיחות של כמה מכאן. אותי, חלקן הצחיקו, אך באותו הזמן הייתי די מזועזעת, ולדעתי, גם אם מחליטים לכתוב בדיחות כאלה, אז עדיף לכתוב אותם אחד אחד, בהבדל של פרק זמן,כי נראה לי שלכתוב בבת אחת את כל הבדיחות האלה, זיעזע קצת את האנשים כאן. גם אותי. יכול להיות שיש מקום לבדיחות כאלה בפורום ואני גם נגד צנזורה, אבל צריך גם לשמור על הטעם הטוב. אני לא מאשימה אף אחד, פשוט רציתי להגיד מה אני חושבת ואולי להרגיע קצת את הרוחות. אז תמשיכו לשמוח.. ומי שרוצה סרט נחמד שיקח את "מופע האימים של רוקי" אוהבת...גולדי

ק א ר ן

New member
בעברית קוראים לסרט הזה

"מופע הקולנוע של רוקי", למרות שבאנגלית זה "ROCKY HORROR PICTURE SHOW" כך שהתרגום שלך עקרונית נכון. בכל אופן, אני ממש לא ממליצה לאנשים לקחת את זה בוידאו בגלל שאין מה להשוות את זה בכלל שסרט בקולנוע, עם קאסט. למי שלא מכיר את זה, זה לא סתם סרט, זה.... משהו שאי אפשר לתאר בכלל, חייבים לראות את זה בשביל להבין. אני ממליצה לכולם ללכת לראות את זה בקולנוע. זה מציג אחת לחודש בקולנוע כוכב ברמה"ש ביום שישי האחרון כל חודש (חוץ מאשר כמה חודשים בקיץ שאז אין את זה בכלל משום מה), ומן הסתם, בעוד מקומות בארץ, אבל אני לא יודעת מתי ואיפה. תהנו......

1100F

New member
לידיעתך קארין, לפני שהיה סרט, היתה

הצגה שנקראה THE ROCKY HORROR SHOW (מופע האימים של רוקי) אשר הסרט הוא פשוט גרסה קולנועית של אותה הצגה, לכן אני חושב שמותר לקרוא לסרט גם ככה.

רוקי

א. הסרט הגיע לפני ההצגה, הוא מבוסס על איזשהו מחזה של שייקספיר ב. יש גם הקרנה בסנימטק מתישהו החודש... משהו חגיגי

1100F

New member
שלילי - ההצגה התחילה בלונדון ב-1973

והסרט יצא בשנת 1975

*חמודה

New member
וואו, אנשים.... ( :

לא ידעתי שיתייחסו כ"כ להצעתי... אין טעם לוויכוח, פשוט תהנו!!! השירים גדולים

unlimited

New member
למה חמודה../images/Emo25.gif

את ממש מתוקה, אוי אני לא צריך סוכר בקפה שלי כשאת לידי