תראו אנשים.

coolit

New member
תראו אנשים.

כל המחנה הזה לא ייצא אל הפועל אם לא תשתפו פעולה. תגידו, אתם באים או לא? אתם רוצים לעשות קומזיץ או לא? מישהו מוכן לתת לי את הטלפון של קטי או לא? (
) אתם רוצים בים או לא? אצל טל וסיגל? במזכרת בתיה? תגידו איפה, תגידו מה. ארבעה ימים או שלושה? (אגב שניצל, זה תוכנן מההתחלה להיות שלושה. אל תכעסי, אני פשוט לא ידעתי שמישהו החליט שזה ארבעה-______-) פשוט תגידו, כי יש לנו רק עוד שבוע אחד.

*קליאו*

New member
טרללה לופין..../images/Emo79.gif../images/Emo105.gif

# אני באה בהחלטטט!! # תלוי איזה קומזיץ, כי מכיוון שרוב הפורום פה הם צמחונים וכאלה, אפשר פשוט לצלות חסה [
?]. אבל אפשר גם לא. מבינה מה אני אומרת?
# ים - יכול להיות נחמד, אבל יהיה חבל אם תהיינה בנות תקועות בחוץ בגלל שהן במחזור או משהו.
# אם הן יכולות, אז כןן!! ומה עם המסיבה? או משהו?! פרטים, יקיריי! # שלושה ימים, שני לילות, לדעתי. הנה, עניתי.

coolit

New member
נשמה טהורה את ../images/Emo25.gif

אנחנו לא מתכוונים להכנס ממש לים, רק להיות על החוף או להשתכשך מעט.. נו קאמון פיפול, כשמתרחקים סנטימטר מהמדורה כבר מתים מקור.. טראסט מי, אני עשיתי בשנה שעברה קומזיץ על החוף ממש באותו זמן, יום לפני המפגש אצל אור
אפשר לצלות חסה, אבל הרעיון העיקרי הוא פיתות, אש, צליית חתולים ושירה
המסיבה תהיה ביום ראשון אצל רוני וגל; וישנים אצלן, ובבוקר אין לי מושג, ובערב הולכים לעשות קומזיץ אצל מישהו, ואז עושים בבוקר עוד משהו, ואם זה יהיה ארבעה ימים (דעתי- זוהי הגזמה קצת. אבל.. אפשר להתחיל את זה ביום שני, ותלוי מה תחליטו, אבל שניצל אמרה שזה ממש לא 'פר כי היא דחתה משהו או משהו כזה. טוב, החליטו אתם, אבל אין מצב שאני באה לארבעה ימים, גמככה אמא לומסכימה), אז גם בלילה ההוא נישן איפשהו.. וזהו.
אני אוהבת אותך

אולי נקבע.. מפגש צ'אט?

אי אפשר על גבי הפורום, זה בלגן אחד גדול. ו.. בסדר, חבל ששיניתם את זה ברגע האחרון פתאום. זה ממש ממש עיצבן אותי כי ביטלתי דברים בשביל זה.

coolit

New member
שניצל, את מעצבנת אותי.../images/Emo3.gif

את מתכוונת ששינינו ברגע האחרון מארבעה לשלושה? כי זה להפך. אניוואי... ברור שזה יילך על הפורום!! שכל אחד יגיד מה בא לו ונסכם את הכל.. ובצ'אט- מה שבטוח- זה לא יילך. פשוט מאוד, ממש ממש לא, בעיקר לא אם יש שם מיליון אנשים. היינו שם שעתיים שלמות ולא יצא מזה כלום, וזה לא רק בגלל שהיינו צריכים לחכות לשאול אנשים. אבל. יהיה נחמד לבוא לצ'אט ולשחק משהו, לכבוד חזרתה של מאיה אם בא לכם

SO Not

הסתכלת בנד"ב לרגע
כתוב שם מה10-13, בחישוב פשוט שאפילו אני מבינה אותו-ארבעה ימים. לא יודעת מי שינה את זה (את?) אבל זו ממש חוצפה. אבל זה די תואם את האגואיזם הרב שמופגן פה לאחרונה אז מילא.
וזה כן ילך. אם אנשים לא ידברו שטויות באמצע ואם נהיה בחדר של מנהל פורום (נניח- כשאתי באדמין, פורום רק בישראל. או כשאופיר באדמין, חדר קוויזים. וכו') שיוכל להעיף אנשים שיהרסו ת'מפגש.

coolit

New member
פשוט תרגעי כבר..../images/Emo4.gif

זה לא אגואיזם, ככה תכננו את זה מההתחלה~! הרבה לפני שפרסמו את ההודעה הראשונה בקשר לזה מאיה ואורן דיברו על *ראשון שני שלישי*. אני לא יודעת מי כתב את זה, לא מי שינה את זה. מי ששינה את זה הוא מי שכתב שזה מה10-13. בסדר, אגואיזם. זה מעצבן אותי, כי זה פשוט לא מה שקורה פה
ובסדר, אם בא לך- שיהיה ארבעה ימים! לי לא אכפת, אני פשוט לא באה.. אל תתנפלי, אוקיי! לא אמרנו שלא! ואת רואה שזה לא עובד, וזה ממש לא היה קשור לאנשים שבאו להפריע. מצטערת שאני נשמעת חרא, אבל אני באמת מעוצבנת.

Kryptonite

New member
שניצל, זה תוכנן ל3 ימים.../images/Emo168.gif

הינה ההוכחה וזה לא משנה כמה ימים תיכננו את זה, זה משנה מה נעשה! כלומר, ברור שאנחנו יכולים לרצות מפגש של ארבע ימים, ופשוט לשבת אצל מישהו ארבע ימים או לעבור מבית לבית. אבל זה די דפוק...

Kryptonite

New member
ואני לא מבין גם../images/Emo168.gif

למה לדחוס הכל לכמה ימים רק כדי שזה יהיה מפגש של ארבע\שלוש ימים. אם רוצים לעשות ממש קומזיץ, אז אי אפשר שזה יהיה אחרי 2 ימי מפגש. כי צריכים לישון הרבה אם מתכננים להישאר עד הבוקר, ובמפגשים, וול, לא בדיוק ישנים הרבה. אני בעד פשוט להפריד את הקומזיץ מכל העניין, ולעשות אותו בלילה אחר.

וונקי

New member
../images/Emo3.gif

באה כמעט בטוח אני רק צריכה למוצא דרך להגיע ולחזור בה. בעד לעשות קומזיץ. איו לי את טלפון של קטי סורי לא יכולה לעזור לך בזב לא אכפת לי שמפגש היה בים אני יותר בעד שזה היה במזכרת בתיה שלושה ימים ארבעה ימים זה כבר יותר מדי

וונקי

New member
בבקשה

אם אתם רק רוצים עזרה במפגש הזה תגידו לי ואני ינסה לעזור בכול מה שרק צריך

mishmesh

New member
לא שאני בא או משהו,

אבל לפי דעתי ארבעה ימים זה יותר מדי.

mishmesh

New member
לא אמרתי שדעתי נחשבת, אמרתי רק

שבתור צופה מן הצד, ארבעה ימים זה נראה לי יותר מדי. תחליטו אתם מה לעשות.

למעלה