תראו איזה עולם...

פשושית8

New member
תראו איזה עולם...

בעלי החמדמד מתקשר אליי עכשיו כאילו לא קרה שום דבר ומספר לי שנסע עכשיו לקבר בארי הקדוש בצפת והתפלל לשלום בית, אני אמנם לא דתייה אבל מאוד מאמינה אבל חבל שהוא לא מבין שאפילו אלוהים לא יעזור לו הפעם..... מאיפה להם החוצפה לחשוב שאחרי שהם פוגעים ברמות כאלה אנחנו פשוט נשכח הכל ונחזור להיות הנשים הטיפשות שהיינו עד עכשיו??????????????????????

אא ניר

New member
הם ?? אנחנו ??

את חיה עם מין שלם ? את סובלת מפצלים באישיות ? אהה.... כסיל שכמוני.... אתם קומונה של חמדמדים...

naama78

New member
כי

כשמרגישים שמשהו/ מישהו הולך לאיבוד, מתחילים לעשות מעשים מוזרים. לעיתים מעשים של אנשים נואשים. כשמשהו לא מושג- רוצים אותו הרבה הרבה יותר. תמשיכי בדרכך- אם את שלמה עמה-. אל תתני למקרים מהסוג הזה להשפיע עליך בהצלחה

אא ניר

New member
למה ?

למה לא לתת למעשה שכזה להשפיע ? מה רע ? {אלא אם כן סופר מתי שהוא סיפור, על ידי הקומונרית, שאיני מודע לו}

naama78

New member
כי

ככה אני חושבת. לא אמרתי רע או טוב. ואכן, יש דברים שאתה לא מודע להם

חבל שלא התפלל למליון דולר

ככה תוכלו ךהתחלק בהסכם הגרושין, ותוכלי לחיות בכייף... ובהתייחסות רצינית: כנראה שהוא מייחס ל"כוחות חיצוניים" את האחראיות גם לפילוג בינכם: הכל מאלוהים, אני לא אשם....

פברואר68

New member
להתפלל זה טוב .....

שיתפלל ויבקשאת משאלות ליבו תתפללי את בדרכך ותבקשי את משאלות ליבך ומה שצריך לקרות יקרה בכל מקרה להקשיב ללב ......שיוביל אותך

התנחמי נא

החמדמד ש(היה)לי נסע לקברים של סבא וסבתא שליייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי ג'יזס קרייסט.

רות 2

New member
אם לא נתיחס להכללה המיותרת אז..

אז זה רחוק מלהיות חוצפה מצידו ... להיתלות בדת מצביע לעיתים על חרטה,תקווה,ומבחינתו התחזקות.... מה זה עושה לך זה כבר משהו אחר ... מה מרגיש לך .. זה שלך .. אם לא מרגיש לך נכון לסלוח להבין ואו לשכוח זו זכותך המלאה ..פשוט עדיף לעיתים להתעלם ולא להגיב לו ..מאשר כל תגובה אחרת...

פשושית8

New member
הבהרה

קודם כל תסלחו לי על ההכללה דיברתי עליו ובלי לשים לב בלשון רבים , דברשני חליללה אין לי דבר נגד הדת ואף ציינתי שאני אמנם לא דתייה אבל מאוד מאמינה. כוונתי הייתה שהוא התחיל לעשות דברים שהוא בדרך כלל יודע שישפיעו עליי וזאת במטרה להשכיח ממני אתהמכות והקללותואת ההשפלות, אש ציינתי שלדעתי זו חוצפה שהוא חושב שזה יעזור לו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! שובאם מישהו נפגע מדברי אבקש את סליחתו.

Rinattt

New member
תראי

הוא עלול בכל דרך לנסות לשכנע אותך, "לשחק" כאילו כלום... הכל כרגיל. לשכנע דרך הילדה, דרך משפחה, חברים וחברות ומה לאאא. חשוב שאת יודעת מה את רוצה מעצמך, חשוב שתבהירי את המסר באופן הכי ברור שיש. ותסתכלי ישר ורק ישר, כל מה שהוא ינסה\יעשה למנוע לא אמור להפריע לך אם את נחושה בדעתך. עוד יהיו לך המון הפתעות [או שלא] בדרך, את צריכה להיות מוכנה אליהם. זה לא תהליך קל. בהצלחה.

למעלה