תראו איזה סטלן...

אמיתי, אמיתי.....

הקצין הזה היה עושה את זה לפעמים, רק שהפעם חברים שלו גם צילמו את זה...

TֱAֱMֱIֱR

New member
../images/Emo6.gif

חחחח אני בדיוק שותה משהו הכל עף על המסך איזה קורע!

MULAN30

New member
הנה אתה!!!

אתה מוכן לענות באיסיקיוווווווווווווווווווווו לפניי שאני מעתיקה את תאוריית הקשר שרקמתי על רמלה חחחחחחחח

../images/Emo45.gif תאוריות קשר שולטות......

יש לי כל כך הרבה תיאוריות קשר וקונספירציות למינהן, מה גם שהמקרטונים נהייה לי דמיון מטורף, אני יכול למצוא לכם קונספירציות בכל מקום...

psytherapy

New member
אני מבין אותך אחי

אני נהייתי יותר יצירתי בצורה מטורפת ויותר מיתחשב אבל לא חסר לי גם כאלו דברים

MULAN30

New member
יאללה בשבילכם חח

פסיכודלית‏ (‏PM‎ ‏01:00)‏ : פה? פסיכודלית‏ (‏PM‎ ‏01:00)‏ : קום פסיכודלית‏ (‏PM‎ ‏01:00)‏ : מאוחר חח פסיכודלית‏ (‏PM‎ ‏01:00)‏ : כמה אתה יישן? פסיכודלית‏ (‏PM‎ ‏01:00)‏ : כל החיים עוברים לך בשיינה קום.. פסיכודלית‏ (‏PM‎ ‏01:00)‏ : שמאל ימין שמאל פסיכודלית‏ (‏PM‎ ‏01:00)‏ : לקום לעשות קפה להיתעורר פסיכודלית‏ (‏PM‎ ‏01:00)‏ : השמש זורחת על גגות רמלה פסיכודלית‏ (‏PM‎ ‏01:01)‏ : הציפורים מציצות וקולם נישמע עד שכונת הרכבת בלוד פסיכודלית‏ (‏PM‎ ‏01:01)‏ : בית המשפט של רמלה הומה אדם פסיכודלית‏ (‏PM‎ ‏01:01)‏ : כוסיות שמעוניות בדקות אלה עורכות את קניותייהן בקניון רמלה פסיכודלית‏ (‏PM‎ ‏01:01)‏ : ואתה יישן פסיכודלית‏ (‏PM‎ ‏01:02)‏ : חלאס פסיכודלית‏ (‏PM‎ ‏01:02)‏ : קום פסיכודלית‏ (‏PM‎ ‏01:02)‏ : אלו היו שישים שניות מתוך תוכניתנו "אין עם מי לדבר ברמלה" פסיכודלית‏ (‏PM‎ ‏01:03)‏ : רמלה קיימת והעולם שותק פסיכודלית‏ (‏PM‎ ‏01:03)‏ : אולטרלייט נידלק בלילה במכוניות רמלה וחברת חשמל לא עושה כלום למגר התופעה. פסיכודלית‏ (‏PM‎ ‏01:04)‏ : פונפונים בכמויות מסחריות נתפסו אצל שימשון בוסקילה, הוא נעצר פרליקטו טוען שמדובר בפונפונים חוקיים המחוברים באופן קבוע למפתחות תושביי רמלה. פסיכודלית‏ (‏PM‎ ‏01:04)‏ : עכברים נישחטו למפתחות פסיכודלית‏ (‏PM‎ ‏01:04)‏ : צער בעליי חיים יוצא בתביעה יצוגית נגד הערסים של רמלה פסיכודלית‏ (‏PM‎ ‏01:05)‏ : כותרת היום ברמלה : "אין לנו מקום בשוק יותר" פסיכודלית‏ (‏PM‎ ‏01:06)‏ : מבצע היום ברמלה : קנה דיסק של "מוחמד טללים" וקבל את הזמרת "שונטל" חינם ללילה אחד! פסיכודלית‏ (‏PM‎ ‏01:07)‏ : תלמיד מבית ספר ברמלה: אמא היכתה אותי כי לא שמתי בזמן גופייה וכפכפים כחול לבן. פסיכודלית‏ (‏PM‎ ‏01:07)‏ : זעקת החברה ברמלה : אין לנו רמזורים הם שבורים. פסיכודלית‏ (‏PM‎ ‏01:07)‏ : תייר שהגיע לרמלה: השחיתו את פנסיי הרחוב ברמלה ונפלתי לבור של העירייה. פסיכודלית‏ (‏PM‎ ‏01:10)‏ : ניפתח מלון חדש ברמלה : "נווה הסטלע" פסיכודלית‏ (‏PM‎ ‏01:16)‏ : לא עונה? תמיר‏ (‏PM‎ ‏01:37)‏ : חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אישפוז ועכשיו

TRANCE ADDICT

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

הציפורים מציצות וקולם נישמע עד שכונת הרכבת בלוד ....גדולל

TRANCE ADDICT

New member
מתושלח כנס רגע אחי...

יש מצב שאתה מעלה לי את השיר של מטאליקה שנמצא בחתימה שלך? (טו ליו איז טו דאי..) תעשה טובה פליז פליז פליז!!! חחחח קבל אחי קיצרת לך את הדרך... www.yousendit.com ואל תפחד מהמנהלים אין פה אפחד...פורום שכונה חחח...

MULAN30

New member
מתושלח

אם לא תצנן עצמך , אני עוד אכתוב שיר על ריקוד עם כובע הכריש שלך במסיבה חחחחח

למעלה