תראו איזה יפה...
P pilpilonet5 New member 21/7/05 #4 הבחורה הזאת מהממת אותי כל פעם מחדש!!!! אין גבול ליופי!! נורא אהבתי את סגנון בגדי המדים. אני מתה שכבר יתפרסמו עוד תמונות מהסט, בטוח יש עוד
הבחורה הזאת מהממת אותי כל פעם מחדש!!!! אין גבול ליופי!! נורא אהבתי את סגנון בגדי המדים. אני מתה שכבר יתפרסמו עוד תמונות מהסט, בטוח יש עוד
א אני עזרא New member 22/7/05 #8 אוהבת מדים, הא../images/Emo35.gif ../images/Emo98.gif ../images/Emo62.gif
P pilpilonet5 New member 23/7/05 #9 אני? מה פתאום יש לי טראומה מהצבא אני לא לובשת ירוק זית באזרחות... רק לפני שהתגייסתי ואז זה נמאס אל תתגייסו!
אני? מה פתאום יש לי טראומה מהצבא אני לא לובשת ירוק זית באזרחות... רק לפני שהתגייסתי ואז זה נמאס אל תתגייסו!
א אני עזרא New member 23/7/05 #10 מי אמר ירוק זית../images/Emo35.gif ../images/Emo12.gif ../images/Emo62.gif יותר לכיוון בז' אוף ווייט
ל לולו המשוגע New member 21/7/05 #5 יפהפיה../images/Emo99.gif../images/Emo60.gif מעניין אם גם בגיל 80 היא תהיה יפה כלומר זקנה כזו, אבל יפה מעניין מעניין
יפהפיה../images/Emo99.gif../images/Emo60.gif מעניין אם גם בגיל 80 היא תהיה יפה כלומר זקנה כזו, אבל יפה מעניין מעניין