תראו איזה יופי

עודד 103

New member
תראו איזה יופי

כולם להגיד לנו להתחדש קיבלנו שמות אדומים אנחנו עכשיו רישמית מיוחסים וחשובים P: איזה יום נפלא

שחר 103

New member
חחח תחלס איזה ראיון אישי הביא

ההוא שאסור להגיד את שמו לשווא, עם הכלב חחחח זה היה מוגזם P:

שחר ממי

זה לא פייר שאתה מגלה
תחכה שכולם יראו את העמודים של המתמודדים ואז תדברו על זה...

shahar103

New member
טוב כפרות אני אמתין

הסרטים יעלו היום או מחר לדעתי אחריי שיעברו כמה עריכות , היו כמה קטעים לא הומנים חחח

שחר 103

New member
חח אל תשכחו

אורן ליאור רמי וכו' אל תשכחו,
יש לנו היום כמה נושאים, החבר של.....ענבר... השוער השני חחח ההדחה של יונתן חחחח על הדיסק החדש של אורן סרנגה על המאמן הבלונדיני/ג'ינג'י שכרמית וענבר חולות על התחת שלו להגיד מזל"ט לדניאל שסוף סוף היום פתח את הפה להגיד לנעמה בהצלחה מחר P: וכמה הומואים באמת יש אצלנו בקבוצה?ומיהם !

רמי 103

New member
עלק רמי 103

ערב טוב אהובי. נפטרתי מהחולצת-נפט והתלבשתי בשם החדש. אין מה לומר, משקיעים החברה מתפוז במיוחד זאת עם המצלמה והפתקים (מישהו יודע את שמה? ואנא בעדינות היא מנהלת הפורום) אכן, הרבה נושאים עומדים בפנינו הערב, אבל לפני הכל - הסקופה בואו נבקש מכל המשתתפים שלא בתחרות (אלה שנשרו בשלבים המוקדמים ונכנסים לכאן כדי לאכול את הלב עוד קצת) שיהיו אחלה ויציעו לנו סקופות. אני מבטיח שמי שיביא לי סקופה אמיתית (לא לפה - ישר למייל שלי) יזכה להתראיין אצלי בשידור חי!! אני גם אסדר לו לחיצת יד ותמונה עם שמוליק, יש לי קשרים יו נואו. בקשר לשוער השני של הקבוצה הראשונה - זה עוד יפותח בהמשך. הרשו לי רק לשאול אתכם, וגם את אבן החן איך מאמן בלונדני\ג'ינג'י מכניס לשוער השני גול מחצי מגרש???? חחחחחחחחח הא?

orengolan

New member
מכתב פרידה מיונתן

יוני אחי, תהיה חזק. הבנתי שלא הלך לך באודישן האחרון. לא כולם יכולים לקרוא קטע כול כך מורכב על ביטוח. זה באמת נושא קשה, ותחום שאנחנו לא ממש מכירים. חבל שלא ביקשת ממני משהו ממריץ. היית רדום מתמיד היום, בטח נרדמת באמצע ההקלטה. אני מבטיח לך בשמי ובשם שחר שנישאר חברים שלך גם אחרי שנהיה סלבס, ומעריצות מטורפות ינסו לאנוס אותנו ברחוב. מי זה דניאל?
ומי זה המאמן שדיברת עליו?

רמי 103

New member
אורן אתה לא בעניינים

דניאל, כוכב ערוץ 11 בן ה 16.5 נסע איתי עד תחנת הרכבת ונעלם בנבכיה. שמו החדש - דניאל אלף (הוגים כמו פרס - שחר פרס)המאמןלעומת זאת זה סיפור אחר, לא יודע אם יש לך אישור לקבל אותו. ויוני חח אם תמשיך ככה תועבר לתכנית הריאליטי הלילית הנחרן של המדינה. למחר הכינו לך ב"קפיטריה" ערימה של פיטונים רוצחים ומשטח של 24 רד בול. בסוף אתה תקום כמו אריה.

ליאור 103

New member
השיער..השיער...מדהים הדיוק

שניתן להגיע אליו בפיינטבראש.. אורן, אני מכריז עלייך כעל פיקאסו הבא..פשוט יצירת אמנות.. :)

דניאל 103

New member
חחח תודה תודה, איזה ניק אה :]

חחח בואנה שחר אתה קורעעע, מה אתה מסכם את היום שעבר... :] "כל יום בחיים, אנאאאאאחנו בביטוח ירדן - דואגים לשלוות הנפש שלך" :]

שחר 103

New member
חחח גדול !

חחח רמי ! יא חוצפן מה אתה מחפש סקופות אצל אחרים ! חחח אמרת שיש לך סקופה משל עצמך חחחח אגב חחח רמי אני נראה לי יודע איך מאמן ג'ינג'י/בלונדי יכול "לתקוע" שוער שני חחחח ואורן חחח ציור גדול תדפיס ותביא למחר בחיית חחחח..... גדול ! חחח דניאל תדגיש ת'אנחנו ! כאילו זה אתה ! ואת ה"לשלוות הנפש שלך" תרד תרד נמוך ורגוע לא באמפטיה ההפך ! ברוגע בנועם חחחח

רמי 103

New member
תודו שהאיש גאון.

(עלק בלי חנפויות)בחיים שלי לא הובילו לי את הקול כמו כלב עם שרשרת זה היה מדהים אם חושבים על זה ברצינות. זה גם היה שיעור מאלף איפה אנחנו באמת לעומת המקצוענים. יש איזה גאפ הא? נקווה שהוא יהיה שם תמיד בשביל לתת לקול להתמסר איליו. (הליקוק הזה כבר דביק מדי מה? חחחחחחחח)

למעלה