תראו איזה יופי

procomp

New member
תראו איזה יופי

חברת איתוראן, המפעילה סיורים רכובים במטרה ללכוד מכוניות גנובות, רכשה לאחרונה שלושה איסוזו רודיאו עבור המרדפים. רכבי השטח שנרכשו עברו הכנה בסדנת `גתוס 4X4` על מנת שיוכלו לבצע את המשימה. עצירת גנבי הרכב, שאינם מוותרים בקלות על שללם, מתבצעת לעיתים על ידי ניגוח ברוטאלי על כן ייצרו להם בגתוס פגושים עבים במיוחד שיעמדו בדחיפת רכב, אבל גם עם נקודות קריסה, במידה והניגוח יהיה אגרסיבי מדי. מאחור הותקנו בכלי הרכב פגושי צינורות עבים וגם צינורות צד, לאחר שהיו מקרים בהם הגנבים הנמלטים הזעיקו תגבורת, שניגחה את המנגחים. בכדי לעמוד בקצב המרדף, וכידוע, גנב במלכודת יכול לפתח מהירות מרשימה (הנבלות יודעים גם לרוץ מהר כשצריך) הוחלפו ארבעת הבולמים ושני הקפיצים האחוריים המקוריים בתוצרת קשיחה של `טאף דוג`. לסיום החבילה הורכבו על כלי הרכב מגיני גחון כך שהצוות הרודף יוכל להתרכז במטרה.

procomp

New member
אתה לא

לצערי כבר יש להם אנשים לעבודה. אני בדקתי

zepelin

New member
בשעת מבחן... כשגנבו לי את הטראנו,

עם כל הג'יפים והצלצולים והרוח, איתוראן ישנו שנת ישרים כל הלילה. בבוקר כשהתקשרתי, הם לא ידעו כי האוטו נגנב בלילה. ספרו לי שמחפשים אותו באיזור ים המלח, וכמובן שום כלום. המדהים הוא שגם לעוד 3 אנשים שאני מכיר גנבו את הג'יפ באיזור ים המלח, למרות האיתוראן, וגם אז איתוראן לא ידעו כלל על הגניבה.

tooom

New member
כנ"ל לגבי פוינטר ודומיהם

הכל בכדי להשקיט את המצפון של הביטוח. ולא כלום מעבר לזה.

אור36

New member
לא סיפרו

לך בעת ההתקנה שהם עדיין לא קולטים בכל הארץ??העיקר שהביטוח החזיר את הכסף לגיפ.

zepelin

New member
ומה עם היי ליפט GPS קומפרסורים מי

יממן את זה............ כמובן אנחנו.

למעלה