תראו איזה יופי... הינה התמונה המקורית
E eyalush001 New member 17/2/04 #3 נכון יפה../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif
ס סקייטר גירל New member 17/2/04 #4 נכון../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif ממש חמוט../images/Emo70.gif../images/Emo9.gif יפפפההה בן כמה מי שצייר?
נכון../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif ממש חמוט../images/Emo70.gif../images/Emo9.gif יפפפההה בן כמה מי שצייר?
E eyalush001 New member 18/2/04 #7 אז ככה מי שצייר הוא היום בן 25 אבל הוא צייר את זה בגיל 8 הייתי אומר שזו עבודה די מדהימה יחסית לילד בן 8
אז ככה מי שצייר הוא היום בן 25 אבל הוא צייר את זה בגיל 8 הייתי אומר שזו עבודה די מדהימה יחסית לילד בן 8
ס סקייטר גירל New member 18/2/04 #13 חחחחח../images/Emo9.gif גאד לאחרונה אני מוצאת את עצמי קוראת בפורום אבל לא ממש כותבת אתם תיסלחו לי נכון? איך ממציפ]נית הפכתי למישהי שקוראת מהצד... בוטיזם
חחחחח../images/Emo9.gif גאד לאחרונה אני מוצאת את עצמי קוראת בפורום אבל לא ממש כותבת אתם תיסלחו לי נכון? איך ממציפ]נית הפכתי למישהי שקוראת מהצד... בוטיזם
P p i n g o New member 18/2/04 #14 זה בסדר, העיקר שאת לא נעלמת ../images/Emo8.gif בוטיזם (מנסה להרגיש שייך...)
ס סקייטר גירל New member 18/2/04 #15 חחחח...מדליקזם סמיזם בלהיזם שטרודלי לזם ויש עוד הרבה עשיתי הצבעה בפורום אוונסנס מי מצחיק\ת הפורום וכותב הודעות האוף טופיק של השנ הוכו'[אני! חחחחחח] וככה עשיתי גם ביטוי השנה הביטויה וא כמובן: בלה! חחח
חחחח...מדליקזם סמיזם בלהיזם שטרודלי לזם ויש עוד הרבה עשיתי הצבעה בפורום אוונסנס מי מצחיק\ת הפורום וכותב הודעות האוף טופיק של השנ הוכו'[אני! חחחחחח] וככה עשיתי גם ביטוי השנה הביטויה וא כמובן: בלה! חחח