תראו איזה חמוד!!

לילשוש

New member
שאלה לניקול

למה אמרת ואו? זה תמונות חדשות שלא ראית אף פעם? או שזאת הייתה דרך להביע זלזול?

לילשוש

New member
מה נראה לי?

שמזלזלים ולועגים פה קצת יותר מדי... אז מה אם זאת ששמה תמונות לא יודעת שכבר כל העולם ראה אותם? היא רצתה להשתתף קצת בפורום, ואפילו לי ענו מגעיל בפעם האחרונה, שגם ניסיתי לההשתתף קצת בפורום. יכולתם לענות לה יפה ולומר לה שכבר ראיתם את התמונות האלה, למה ללעוג ולזלזל?

למה לא לקרוא את חוקי הפורום ואת

השירשורים בו? סליחה שנאי לועגת ומזלזלת אבל לפורום לאחרונה יש מחסור נוראי בעומק.

ר ו מ י 3

New member
יופי..

מה כבר עשיתי שמתי כמה תמונות!?לי זה לא נראה ביג דיל!! ובאמת הילדה הזאת צודקת אני עברתי על כל הפורום ורוב הזמן את מזלזלים באנשים מה הקטע בזה זה לא אמור להיות פורום כיף כזה שאנשים ידברו..וישתפו אנשים אחרים בכל מיני דברים?או שככה חשבתי וזה בכלל לא נכון?

ר ו מ י 3

New member
../images/Emo163.gifאין בעיות

תני נושא כמו שאמרת את המבינה הפורום...לא? ואגב לא רק את יודעת להיות צינית..גם אחרים!!

תגידי מה את חושבת?

שאני צוחקת איתך שאני מיניתי את עצמי למומחית בפורום?! סתם בבוקר קמתי ואמרתי "אוי יו אני יודעת ה-כ-ל על ג'וני דפ אני יודעת באיזה נייר הוא מנגב את התחת אני הוכלת להיות מומחית" זה אומר שבניגוד ל80 אחוז מאוכלוסיית הפורום אני יודעת על קיומו של ג'וני לפני שודדי הקאריבים המסריח. ואו אנשים אחרים יכולים להיות צינים? באמת שלא ידעתי! איזה יופי.

ר ו מ י 3

New member
מה הקשר

למה את חושבת שאני לא יודעת ?? סבבה בכיף תהיה מומחית הפורום...אף חד לא אמר לך לא להיות!!

ר ו מ י 3

New member
למה את לא עונה ?

בלי ירידות או משהו..!! כאילו את צודקת אני לא מכירה כל כך את גוני חוץ מסרטים שהוא שיחק וכל מיני כאלה...ונראה לי שגם יש עוד כמוני..נראה לי!! אז זה לא אומר ..שאת חייבת לעקוץ בגלל זה את לא חושבת?

למעלה