תראו איזה אנשים.

SilentMike

New member
תראו איזה אנשים.

למי שחשב שכל המטורפים בעולם כבר נמצאים כאן בפורום הזה, היכונו לפגוש את:

s u p e r mind

New member
הכוונות בסה"כ טובות...

אך הן אינן שונות בהרבה מן ההחלטה של יהוה למחות את המין האנושי (ספר בראשית), בכדי להחליפו במין "צדיק" יותר.

SilentMike

New member
טובות אולי.

גם הכוונות של כל מיני פנאטים אחרים הם טובות בגלל זה אני אומר תמיד להיזהר מפנאטים. בין אם הם שחורים (דתיים), אדומים (מרקסיסטים, אנרכיסטים), כחולים (לאומנים), או אפילו ירוקים כמו במקרה הזה. חשוב לשמור על הסביבה, אבל אסור לשכוח את הסיבה העיקרית שזה חשוב. אנחנו חיים כאן. היום החברה האלה פותחים אתר אינטרנט "חלבי" כזה. מי יודע, אולי מחר יתחיל טרור לשחרור גאיה מעולנו
.

lmatan1

New member
כוונות טובות מובילות לגהנום

אתה לא מפחד לכתוב את השם המפורש , מה אין בך שום פחד,

s u p e r mind

New member
לא לגן עדן?

אתה לא מפחד לכפור בגה, זאוס, הבעל, רע, אתום, אמון, אודין, וירקוצ'ה, הונב-קו, בראהמה; מה אין בך שום פחד?

hmmmmm

New member
הוא לא. הוא ה-מלך.

מה גם שכל הדיון הזה מיותר בעליל, כי כל בן אדם החושב ולא מעט, כל בן אדם המוציא את עצמו לפחות מדי פעם מגבולות חיי היומיום מבין שיש ישות עליונה - בין אם תקרא לה גאיה, רה, השכל הפועל או טוסטר אובן, ואם אתה לא מסכים עם הטענה הזאת אז תהיה בריא ותזכה למצוות. ולכתוב את השם המפורש זה א': אי כבוד לאנשים שהדבר מפריע להם ב':התייחסות אישית בשם פרטי כמעט אל א-ל שאתה לא מכיר בקיומו אפילו, בשם פרטי שאיננו הכינוי בו הוא התקבל בהיסטוריה ועל כן יכול להצביע אך ורק על הכרה אישית.

SilentMike

New member
גאיה.

תיאוריית גאיה היא איזו תיאוריה שנוייה במחלוקת על הצורה שבה החיים על פני כדור הארץ מתנהגים. כל הפירושים שמנסים ברצינות להפוך את "גאיה" מהתיאוריה לישות מודעת אמיתית הם בדיחה, ועלבון למי שהעלו את התיאוריה הזו. אה וגם: "כל בן אדם החושב ולא מעט, כל בן אדם המוציא את עצמו לפחות מדי פעם מגבולות חיי היומיום מבין שיש ישות עליונה." מי שמך לשפוט?

פ ק מ ן

New member
עיוות של האמרה

למרות הסנליות שאני סובל ממנה איכשהו בגילי הצעיר יחסית. הצלחתי לשים לב ששיבשת אימרה ידועה שמתכוונת להגיד שגם רצף של כוונות טובות יכולות לפעמים להוביל לגהינום. מה שמשתמע באופן ישיר ממה שאתה אומר, זה שכוונות רעות מובילות לגן עדן. אם יש פה מישהו שזוכר את האימרה המקורית ואולי גם את ההקשר המקורי שלה זה אולי המקום לתקן את lmatan

venus 3

New member
אלטרואיזם? אין דבר כזה!

"הפסקה התנדבותית להתרבות..." -גיבובי שטויות!

Henryf

New member
אלטרואיזם? אין דבר כזה!

למה אין אלטרואיזם?

venus 3

New member
מכיוון ש

מטבענו אנו אנוכיים ושום דבר לא יכול לשנות זאת. אנו פועלים מאינטרסים שמטיבים עימנו בלבד. לא רק אנחנו, גם בעלי החיים פועלים בצורה זאת (נמרה תנטוש את גוריה אם חייה יהיו בסכנה) אם במודע ואם לא במודע.אנוכיות כיום מתפרשת כדבר רע בחברה שלנו אבל לדעתי זה משהו שאנו צריכים לקבל כחלק מהחיים ולא להתנגד לו.

אמיר96

New member
אם אתה פועל מאנוכיות

אז למה אתה נגד התכנית של האגודה הזאת? איכות החיים שלך לא תפגע אם יפסיקו להוליד ילדים, אולי אפילו להיפך.

venus 3

New member
אני לא ממש נגד פשוט הדבר אינו ריאלי

אתה לא חושב?

אמיר96

New member
זה לא ריאלי

אני מסכים בטח לעתיד הקרוב וגם סביר להניח לעתיד הרחוק. אבל גם במאמר - מי שכתב אותו - מודה שזה לא ריאלי. אבל הוא אומר - למה בעצם לא להעלות את הרעיון - אפילו אם יש אחוז אחד שהוא יתגשם. דרך אגב אני גם לא ממש מאמץ את הרעיון בשלמותו, אבל יש הרבה דברים שכתובים במאמר שאני מזדהה איתם.

אמיר96

New member
שכל = כוח

השכל הוא מקור הכוח שלנו. אם השכל לא היה מספק לנו כוח לא הייתה לו שום משמעות עבורנו. ואכן, יש לנו כוח, במימדים חסרי תקדים על פני הפלנטה הזאת - ואנחנו - כמה לא מפתיע - משתמשים בו בצורה האכזרית ביותר שניתן להעלות על הדעת.

למעלה