תראו אותנו!

shimon7

New member
תראו אותנו!

כמו כלבים מפוחדים, מחכים להצלפת שוט, ככה אנחנו נראים! מקווים בל-20 מנדטים, מקווים ששינוי לא תשפיל אותנו ותהפוך לאחת משתי המפלגות הבחירות. תגידו לי אתם מטורפים??? ככה אתם רוצים להיראות??? הגיע הזמן לקבל החלטה. זהו הרגע האחרון! מצנע! אין לך מנדט להרוס את המפלגה!!! איזה אסון יהיה בכנסת הבאה! כבר מדברים על משטר נשיאותי בגלל תוצאות הבחירות! הגיע הזמן לעשות את ההכרעה! מצנע! תן לפרס להציל את המפלגה, את הכנסת ואת המדינה! תן לפרס סיכוי! תן סיכוי! אל תשאיר אותנו בחושך!

shimon7

New member
אני קורא לכל מי שמסכים עם

מה שאמרתי להוסיף תגובה ולהגיד שהוא מצטרף לבקשה להחליף את מצנע בפרס. תנו את תמיכתכם!

סוף סוף משהו רואה קדימה

להחזיר את שמעון פרס לרשות המפלגה. לתת לו לשאת ולתת לממשלת אחדות. לקחת תיקים חברתיים ולהתחיל להיטיב עם העם הזה. מפלגת העבודה צריכה לכבוש מחדש את מעמדה כמפלגה רצינית, עיניינית, שרים מקצועיים ללא נטיות פוליטיות ואנטי מגזרים ציוניים (גם אלו שלא מצביעים עבודה), ממלכתית, לא תבוסתנית וכנועה הדואגת לכלכלת ישראל ולבטחונה. מה דעתכם, זו תוכנית או חלום בהקיץ ?? יוסי

חיים 11

New member
מחכים לניסים:

אתה מקווה שברגע האחרון יתעשת מצנע וישכיל לפנות את כסאו עבור פרס? הלוואי!!! אנחנו מתביישים וחשים געגועים לימי המערך.

עשה לי טובה ../images/Emo91.gif

על מה אתה שח בכלל ? מצנע הורס את המפלגה ? אולי החברים הטובים הורסים את המפלגה ? איפה תגיד לי שורת החברים האמורים לעזור ? איפה מנהל קמפיין תעמולת הבחירות ? מי מנהל את מערכת ההסברה ? הסברה . הצחקתם אותי ! בחייך איזה הצעות מטופשות אתה מעלה כאן , שמעום פרס ? נו בחייך עוד סיבוב כישלון לפני הפרישה ? אתה ספרת אולי כמה סיבובים ניסה האיש להוביל ונכשל ? אולי זכרונך קצר שלי ממש לא ! אתה זוכר את הימים שלאחרי רצח יצחק רבין ? אני זוכר שלא היה מצב טוב יותר לשמאל על מנת לנצח , מי הוביל את המפלגה אז ? כן , כן שמעון פרס ! עשה לי טובה עם ההצעות שלך , שמור אותם לעצמך , לא יהיה בכלל רע גם אם נקבל 18 מנדטים ונתחיל בבנית המפלגה , בניה באופוזיציה ולא בגואליציה ! יהונתן .

שתו לי.. אכלו לי... כולם אשמים

רק לא אני הכותב. אני, יונתן הנפלא, יודע בדיוק מי אשם ! ואם נמאס לכם לשמוע שבגלל הליכוד העם לא מצביע עבודה (החרא´ות האלו שכנעו את כל המצביעים להצביע בשבילם ולא בשבילנו) אז.. "החברים הטובים הורסים את המפלגה". יותר מזה, אנחנו נשב באופוזיציה ונשמור על העקרונות טוב טוב (שלא יגנבו לנו אותם) ובעיקר את העיקרון של להחליף סוסים כל סיבוב בחירות, את העיקרון של לחפש כוכבים חדשים כל פעם מחדש (ולקבל פחות ופחות מנדטים בכל סיבוב) אבל... אנחנו נארגן את המפלגה מחדש ונפתח דרך חדשה ויעילה לאיתור אשמים. אנחנו נשכלל את השיטה כל כך שעוד לפני שיוכרזו בחירות כבר נצביע על האשמים. אז היום החברים, טומי לפיד והליכוד הם האוייב. מחר, בבחירות הבאות, המפד"ל ושרנסקי יהיו יריבים שווי כח ומנדטים ובבחירות שלאחריהן, נתמודד בעוז על כל קול מול עלה ירוק ובא-גד. כה לחי, קדימה בגאון לאופוזיציה !

EverMan

New member
היינו באופוזיציה כל בגין ושמיר.

ואחרי זה לקחנו בגדול עם רבין והבאנו מהפכה היסטורית. זה נכון ! שהיינו באופוזיציה שם היינו מכובדים. מה קרה ? פתאום זה ביזיון להיות באופוזיציה ?! לא ולא !

המציאות היום שונה לחלוטין.

העם היה אז חצוי לחלוטין!!! שמאל וימין. 61 לכאן או 61 עם תמיכת פלשתינים שם... לעיתים גם נאלצים "לקנות" כמה ח"כים בעבור מיצובישי... היום המצב שונה לחלוטין!!!!! היום ישנו רוב ימני מוצק ביותר ובנוסף ישנו מרכז פוליטי שאינו משתייך למחנה השמאל. רבין "לקח בגדול" מכיוון ששינה את עמדות המפלגה! שינה את שמה, שינה את הצבע שלה, התנער מההסתדרות, ניהל קמפיין ביטחוני ולא תבוסתני. זה שאח"כ התגלה פרצופו התבוסתני האמיתי (זאת דעתי), זה משהו אחר, זאת רק עוד סיבה מדוע הציבור לא יבחר בעד מפלגת העבודה, גם אם "תשווק" עמדות מרכזיות. אם מפלגת העבודה "תשמור מכל מישמר" את עמדותיה, היא פשוט תיעלם מהמפה הפוליטית!!! המפלגה בעצם תשמור על הנתק המסורתי עם העם, תק שמתמשך זה הרבה זמן.

shimon7

New member
תשמע

אין ספק שישיבה באופוזיציה ושיקום המפלגה יחזירו את העבודה לשלטון ובגדול. אלא שהמצב קצת יותר בעייתי. אם הליכוד היה מקבל 45 מנדטים בבחירות האלה אז אתה צודק- מה אכפת לי שהעבודה תקבל 18 מנדטים תשב באופוזיציה ותחזור בגדול. אבל הליכוד יקבל בסביבות ה-30. המפלגות הקטנות ישלטו. הפוליטיקה תתרסק ושרון לא יהיה האשם, אלא שוב פעם, שיטת הבחירות. אז יעשו משטר נשיאותי וירסקו את המדינה טוטלית. במקום להעלות את אחוז החסימה ל-5, מה שכ"כ מתבקש בפוליטיקה הישראלית. אז מה שצריך עכשיו זה 2 מפלגות גדולות עם יותר מ-60 מנדטים כ"א.

EverMan

New member
זה לא משנה.

אם שרון בוחר להרכיב את הממשלה שלו עם הימין הקיצוני - זה לא אשמתנו. אנחנו לא צריכים להיות עם אדם גרוע ועם מפלגה זוועתית שהורסת את המדינה. נקודה.

EverMan

New member
זה לא משנה.

אם שרון בוחר להרכיב את הממשלה שלו עם הימין הקיצוני - זה לא אשמתנו. אנחנו לא צריכים להיות עם אדם גרוע ועם מפלגה זוועתית שהורסת את המדינה. נקודה.

אם שרון יקרא פומבית לאחדות חילונית?

נניח כי 2 המפלגות הגדולות יגיעו להסכם קואליציוני ואז יקראו לשלישית, מפלגת העבודה, להצטרף לממשלת אחדות חילונית. ההסכם המוצע יהיה כדלקמן: - בנושא המדיני: מימוש הבנות טאנט, העמדה הרשמית של ממשלת ארה"ב, הבנות שמקובלות על כל העולם, הבנות שהשמאל דחף את שרון להסכים למימושן. - בנושא האזרחי: קבלת עמדות המפלגה השניה במלואן. - בנושאים החברתי/כלכלי: התיקים האלו יאוישו ע"י מפלגת העבודה, כאן תהיה ההשפעה הרצינית של המפלגה השלישית. במילים אחרות: "כל הקיבוץ" ידע כי הסיבה בגללה לא מוקמת ממשלת אחדות חילונית, נובעת משאיפותיה של מפלגת העבודה להשתקם בקואליציה, זאת על חשבון רצון העם. שים לב: בנושא המדיני - עמדה די מתונה. בנושא האזרחי - עמדות שמקובלות על העבודה. בנושא הכלכלי/חברתי - זה יהיה בידי המפלגה, אף אחד לא "יהרוס את המדינה". האם בתנאים האלו צריכה מפלגת העבודה לסרב להצטרף? ואם תסרב, נראה לך שהציבור לא ימצא בה את האשם? ואם הציבור ימצא אותה כאשמה, נראה לך שהציבור יסלח אי-פעם למפלגה? ממשלת אחדות חילונית הינה "חלומם הרטוב" של מרבית אזרחי המדינה!!! יותר גדול ממפלגה, יותר גדול מאישיות... הממשלה היחידה שיהיה ביכולתה לתקן את המדינה מבפנים!!! אם מפלגת העבודה תהיה זאת שתימנע את החלום הזה, שה יהיה פשוט סופה!! אין סיכוי שבין מין הימים הציבור יחזור אל המפלגה "על ארבע", גם אם הציבור ימאס בליכוד הוא לעולם לא יצביע עבור מפלגת העבודה!!! ראינו את זה היטב בסקרים כאשר ירד הליכוד, נכון?? אזרחי המדינה דורשים ממשלת אחדות חילונית, כלכלת המדינה צריכה ממשלת אחדות חילונית, המציאות הפוליטית הנרקמת מאפשרת לראשונה ממשלת אחדות חילונית!!! שוב ניתן לחרדים להביס אותנו? שוב נאפשר להם להיות לשון המאזניים? ואני חשבתי שבמפלגת העבודה מצויים אנשים אינטליגנטיים...

EverMan

New member
אם יבוא משיח ?

זה לא יקרה. וגם במידה וזה כן יקרה- עדיין יש לנו מחוייבות לא ללכת. מכיוון שהוא עדיין יהיה אותו שרון שהכלכלה קרסה אצלו. ויהיה אותו שרון שגרם לפרוץ האינתיפאדה בשטויות. ויהיה אותו שרון שתוקע את המצב המדיני.

אתה רוצה לשנות את המצב?

הכלכלה קרסה תוך שיתוף עם מפלגת העבודה!!! פרט לתקציב האחרון, כל התקציבים האחרונים הם לפחות עם שיתוף מפלגת העבודה. בבקשה, נא לא להתחמק מאחריות. במקום להתחמק מאחריות, אני מציע לקחת אחריות!!!! בממשלת אחדות חילונית, כל התיקים הכלכליים והחברתיים יהיו בידי מפלגת העבודה!!!!!! מצב מדיני: הבנות טאנט - לא טוב? זה טוב לכו-לם!!! רק למפלגת העבודה זה לא טוב? מוטב שתסביר את עצמך בנושא.

EverMan

New member
לא , לא כל התיקים הכלכליים והחברתיי

ם היו בידי העבודה. התקציבים שנתנו לתקציבים שלנו שאפו למינימום. פרויקטים אי אפשר היה להריץ. המדיניות הכלכלית העליונה מעל , של סילבן שלום ושל אריאל שרון - היו איומות. ולא יעזור - שר צריך אישור של שר האוצר בשביל להריץ פרויקט. לא יעזור מה. האחריות שלנו ועל זה אנחנו משלמים עכשיו. כי לבוחרים שלנו יש מוסר.

גם את תיק האוצר ניתן למפלגת העבודה.

מה אתה אומר עכשיו? זוכר את הצלחתו של שמעון פרס אז? היית מאוד מאוד צעיר, אבל היתה פעם תקופה כזאת. דרך אגב: חבל שלא מצאת לנכון להתייחס לעניין המדיני, נראה לי שהבנות טאנט מהוות בסיס ראוי למצע עבור קואליציות אחדות, לא?

EverMan

New member
לא יעזור , המדיניות בשטחים

של הליכוד , המשך הכיבוש , המדיניות הכלכלית של הליכוד - כל אלה עדיין יהרסו הכל. וגם בקואליציה הקודמת הבטיחו לנו שמיים וארץ. שרון שקרן ! הוא הבטיח והכזיב ! לא נחזור על הטעות שוב !

youvall

New member
לא!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

כלונו,כל אחד ואחד מאיתנו חייבים להתגייס למען מצנע... אני אחד מהאנשים שהכי מעריצים את פרס אבל לא שוב!!! עצם הקריאות שלכם מחלישות את העבודה,וגורמת לשינוי להוות איום עלינו. חוצמזה,אני חושב ש20 מנדטים זה יהיה מצויין למפלגה,הן בגלל שלא התרסקנו לחלוטיין והן בגלל שעכשיו,עם 20 מנדטים אפשר יהיה להתחיל לבנות את המפלגה מחדש מהאופוזיציה... לדאוג לפעולות שטח,לדאוג לעם שלנו,לדאוג שבפעם הבאה ננצח בגדול!!!! אני מפציר בכם,אל תתפתו לחזור ולבקש שפרס יתמודד,עלינו לעמוד מאחורי היו"ר הנבחר בצורה דמוקרטית וחוקית ועלינו לעשות כל שביכולתינו למען הצלחת המפלגה בבחירות... לכן,בבואכם בקלפי חישבו: מי המפלגה שתביא לי אלטרנטיבה מנהיגותית תקנית... מי המפלגה שיש לה אחריות מנהיגות ושתביא תקווה.. ואז תשימו את הפתק של אמת. יובל

גרעאפס

New member
זה תמיד היה חלומות באספמיה.

האפשרות שפרס יחליף את העומד בראש לפני בחירות תמיד היתה מגוחכת. הדבר המעניין ביותר הוא שפרס, בצורה מאד אירונית, מפסיד גם כשלא מתמודד. מפסיד את ההזדמנות לנצח סופסוף...

למעלה