למה ללכת רחוק
אם ידוע כי יצור כזה נוצר בכדי לשרת את אלוהים , הבעיה היא לא מה יקרה לאלוהים עצמו (ואני מאמין שלא יקרה כלום) , אלא מה יקרה איתנו בני אדם חסרי ישע , במרידת השטן , שהיה אחד המלאכים בעלי רמה גבוהה ממלאכים אחרים , אפילו היה ממונה על הנגינה , חשב בן רגע שיהיה שווה בשווה עם אלוהים , זה שיצר אותו , מתוך חשיבה לקחת את השלטון , אז גורש עם אלפי אם לא מליוני נתיניו עד היום , עד עכשיו אני מדבר בסדר גודל של אמת מהכתובים, הספיקולציה שאתה מביא היא גם שאלה מה זה יתן לי , או מה התועלת מבריאת אל קופי של אלוהים האהבה ..? על פי השכל האנושי המוגבל (למרות שאפשר לראות שלמות כזו, אם לא קרה מה שקרה בגן עדן ועדיין משלם המין האנושי מחיר כבד לולא ביאת הגואל ישוע ) , אין לנו היכולת לבחון מעל חמשה או שישה חושים (בהנחה שלחנונים יש חוש אקסטרא) , כמו ראיית לילה טובה מהאריות או הנמרים , אז על פי הכלל , אנו יצורים חסרים במידה מה, אולם מתפקדים די טוב במרחב שמסביבנו .. אולם לא יודעים אלא המעט על מה שמתרחש במקומות אחרים ביקום , אין לנו אנפורמציה כרגע , בעתיד כן , בעולם שחיים בו המוגבל , אנו חיים כרגע במימד תלת מימדי , אולי בעתיד נגיע לשלמות וגם נחיה בעולם השבע מימדי (אולי המושלם) , ביאת ישוע לעולמנו פתחה עבורנו דלת האפשריות לדעת המון דברים , אחד מהם כמו שכתוב באגרת אל העבריים , על מעמדנו כאלים חוץ מנביאים ואחר .. אולם לפי התקנון בעולם זה ותקנון אלוהים שיכולים להיות ביניהם התאמה , עדיף שיהיה קשר בינינו , כי כתוב דרכי אלוהים שונה מדרכינו (זה גם אחת התשובות שאתן על מנת להפריך טענה שהבאת סטנלי,אולם אזרום עם הטענה זו עד הסוף , אם כי נראית היא אמיתית ) תיקון דרך המין האנושי מהמעידה הראשונה של אבי האנושות אדם וחווה , שחיו בעולם מושלם , אולם השטן שכבר היה מגורש מהשמיים , פיתה את הזוג הזה למרוד גם בשלטון האל all mighty ) בקצרה : ישוע בחר בנו מלפני בריאת העולם בכדי שנרש ביחד את מה שניתן לו מידי האב .. אולם לכל דבר יש עבודה במונח הפיזיקלי joul או עבודה שווה לפחות מאמץ המופעל על ידי f , המבחן בכדי להיות אל ויורש מלכות השמיים , היא מתנה בלי תשלום הניתן כבונוס או כחסד אלוהי על בסיס טיב ליבו של המעסיק או הבורא , במינימום עבודה פיזית או קורבנות אנחנו מקבלים מעמד אלוהי ברגע שקיבלנו את בן האלוהים , יש המשך>