סליחה מה קורה לכם...
מה אתם תופרים לי תיק מי אמר שאסור לפרסם אתרים בבקשה תקראו את זה

הודעת המנהל) ברוכים הבאים לפורום לחיי האהבה, בפורום זה תוכלו לעשות כל מה שקשור בסידרה וזה כולל להחליף תמונות,לבקש מידע על השחקנים/צוות הסידרה ולדעת מה יהיה בפרק הבא.... בפורום זה אני יציג לכם כל שבוע טאג ליין שונה שבו תוכלו לקבל מידע על אחד השחקנים(כל שבוע שחקן אחר). אני מבקש בפרוש!!! אנא לא לפרסם אתרים,תמונות,קישורים ועוד... שאינם
קשורים לסדרה , ואנא לא לפרסם דברים שאינם חוקיים גם אם הם קשורים לסידרה כגון: שירים מהסידרה(בשל זכויות היוצרים),תמונות זדוניות ועוד... מי שלא יודע מה זה לחיי האהבה אז לחיי האהבה זאת סידרה המשודרת יום יום בערוץ שלוש(בכבלים בלבד) למעט ימי שישי ושבת (יום שישי משודרות כל פרקי הסידרה בשבוע) וכל יום בשעה 14:30 שידור חוזר של התוכנית. רק שתדעו אני לא אלי מרקו (מתי אטלס) אלא אני סתם מעריץ גדול שלו ושל כל הסידרה, אני נמצא רוב שעות היום באינטרנט לכן אוכל לעזור לכם(ולפחות אנסה) בכל שאלה שתהיה לכם בקשר לסידרה לחיי האהבה, ועוד משהו אני לא מפסיד שום!!פרק בסידרה. אז שהיה לנו לחיי האהבה שלכם אלי מרקו. בקיצור אני יתרגם לכם את זה : אמרתי לא לפרסם דברים לא חוקיים גם אם הם קשורים לסידרה, ולא לפרסם אתרים שלא קשורים לסידרה, תסבירו לי בדיוק איפה כתוב שאסור לפרסם להפל תבדקו כמה הודעות אחורה ותראו שביקשתי לפרסם אתרים, אתם בטוחים שאני כתבתי את זה?!!!! אלי.