לא אצלי...
A Aeon New member 17/10/06 #1 תקשיבו... בנות, יש מצב שקים עוזבת אם כן אני מתאבדת כאילו... אני שואלת כי גם היא לא נמצאת כבר הרבה זמן יחד אם כל שאר הבנות, וגם יש עכשיו את התחרות ריאלטי של רובין שמוצאים כביכול עוד דול... (אולי הדול החדשה תהיה במקומה... ) אני מפחדת...
תקשיבו... בנות, יש מצב שקים עוזבת אם כן אני מתאבדת כאילו... אני שואלת כי גם היא לא נמצאת כבר הרבה זמן יחד אם כל שאר הבנות, וגם יש עכשיו את התחרות ריאלטי של רובין שמוצאים כביכול עוד דול... (אולי הדול החדשה תהיה במקומה... ) אני מפחדת...
W West Doll New member 17/10/06 #2 גמאני חשבתי ככה... ובזמן האחרון זה בכלל נראה ככה... היא לא מופיעה איתם בשום דבר, פתאום מחפשים דול חדשה... המצב ממש מוזר אבל אני ממש מקווה שהיא לא עוזבת..
גמאני חשבתי ככה... ובזמן האחרון זה בכלל נראה ככה... היא לא מופיעה איתם בשום דבר, פתאום מחפשים דול חדשה... המצב ממש מוזר אבל אני ממש מקווה שהיא לא עוזבת..
W westlife 4ever New member 18/10/06 #3 קים עוזבת?!../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif אל תעשו לי את זה! היא הפוסיקאט דול האהובה עליי!!! לא! אל תעזבי
קים עוזבת?!../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif אל תעשו לי את זה! היא הפוסיקאט דול האהובה עליי!!! לא! אל תעזבי
H Hip Hop 4 ever New member 19/10/06 #22 אם הם מחפשים דול שביעית זאת אומרת שהם מחפשים עוד אחת. יחד עם קים ועם כול השאר! שביעית!
T The Next Top Model New member 18/10/06 #6 לאאאאאאאאאאאאא ../images/Emo7.gif גם אני אמות היא אחת מהאהובות עליי ביותררר שם אין מצבב פשוט איןןן
T Toxic In A Bottle New member 18/10/06 #7 קודם כל יש פה גם בנים../images/Emo6.gif ובשביל מה צריך דול שביעית גם ככה הם שישיה שזה גם הרבה...הם מולשמות ככה לא צריך עוד אחת ואני מקווה שקים לא תעזוב..היא תחסר
קודם כל יש פה גם בנים../images/Emo6.gif ובשביל מה צריך דול שביעית גם ככה הם שישיה שזה גם הרבה...הם מולשמות ככה לא צריך עוד אחת ואני מקווה שקים לא תעזוב..היא תחסר
W West Doll New member 19/10/06 #9 ../images/Emo6.gifאת יודעת שאפילו אם יש בן אחד בין מליון בנות צריך לדבר בלשון זכר?? באמת