תקשיבו

אני=]

שם: יונת...
שם משפחה: אממ..
מקום מגורים: כפר גנים
פתח-תקווה
איך הגעת לפורום? אממ..נראה לי עשיתי חיפוש...=]

zebikz

New member
נו טוב אני יענה (לא שזה מעניין כ"כ)

שם- זאביק שם משפחה- זפט מקום מגורים- כפר גנים סיטי (פ"ת) איך הגעתי לפורום- שנרשמתי לתפוז חיפשתי פורומים שאני יכול להשתתף בהם וזה אחד מהם..

אני צועק: אורלי אורלי ליאור!!!

בס"ד נעים מאוד לכל מי שלא מכיר שמי הוא ליאור כהן ואני הטמבל שמנהל את הפורום הזה כבר 3 שנים או 4 אני כבר לא זוכר... גר בקרית שמונה, איך הגעתי לפורום? לפני הרבה הרבה זמן בשנת 2000 (כן 6 שנים אחורה הייתי חבר ב"כיפה" בפורום בני עקיבא. הם החליטו שיום אחד הם משנים את הממשק לממשק גלישה מזוויע אז אמרנו להם שאם הם לא יחזירו את הממשק הקודם אנחנו פורשים וזה מה שעשינו, את פורום בני עקיבא החדש מצאתי בתפוז ומאז ועד היום אני פה!!! (מרגש נכון?!
)

מממ..אני...שנים שלא הייתי

-בעזרתו יתברך נראה אור- שם:שחף שם משפחה: זיגלמן מקום מגורים: כפר הרא"ה / קריית טבעון וחייב עוד שאלה סתם אז- איך הגעת לפורום?: הייתי בפורום של איזה זמר ואז סתם עשיתי חיפוש בני עקיבא והגעתי לכאן אח"כ גיליתי שגם רוני כאן אז נשארתי!!

zebikz

New member
וואי צדיק אתה יודע שלקחתי ממך לחיים

את -בעזרתו יתברך נראה אור- והתחלתי להפיץ את זה במחברותי כהחלפה לבס"ד הותיק וכל החברים שלי כבר מודעים לעניין..

מוצארט

New member
אחד מזקני הפורום...

שם: יוסף שם משפחה: אלרועי מקום מגורים: באר-שבע וחייב עוד שאלה סתם אז- איך הגעת לפורום?: ת'אמת? לא זוכר...

למעלה