תקשיבו..

Joll Rulzzz

New member
תקשיבו..

חבל שאתם מתעצבנים מכל הודעה חדשה שפותחים כאן..באמת חבל. אין מה לעשות, זה פורום רשמי..פורום גדול.. הגיים בויז כרגע בתקופת עלייה.. להקה חדשה..הרבה נערות נדלקו עליהם אין מה לעשות..הפורום יהיה מבולגן ולא יעזור שכל הודעה חדשה שתפתח כאן תצרחו "תשרשרייי" .. באמת לא יעזור! מה שיעזור זה שיביאו עוד מנהלים לפורום.. לפחות עוד 2 מנהלים פעילים, כי רעות לא מצליחה להתגבר על כל העומס..ואיתן בכלל לא מסדר ת'פורום. רעות אמרה שיצטרף שבוע שעבר עוד מנהל..אבל בינתיים אף אחד לא הצטרף. חבל על העצבים שלכם- שמרו אותם למטרות אחרות..

תראיי על מה הולכים העצבים שלנו

חבלל שפתחתת הודעהה חדשהה חבלל..יש מלא ישנות שאפשרר לשרשרר אלייהםם!

Joll Rulzzz

New member
../images/Emo41.gif כנסו ../images/Emo206.gif כולם ../images/Emo41.gif

כתבתי הודעה בפורום משוב על הבעיה החמורה שהולכת פה עם הבלאגן הנוראי שבפורום..תעשו
שם: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=168&msgid=70833275

TOUSH

New member
בנות אני חושבת שאני הרבה כאן

בתקופה האחרונה גם אם אני לא מגיבה אני תמיד מסדרת ככה שלא נכון לבוא אליי בטענות אבל בקטנה

Joll Rulzzz

New member
רעות את בסדר גמור..

אין תלונות כלפייך..אבל עדיין, את לא יכולה להשתלט לבד על פורום כזה כ"כ פעיל.. מה עם המנהל שאמרת שיצטרף? אמרת שבוע שעבר.. ואם יש פה 2 בנות מעל גיל 16.. תוכלי לבקש מתפוז שיצרפו אותן אלייך לניהול?

כנסייי.....

דבר ראשון זה לא הפורום הרישמי דבר שני יש בנות שיודעות שאנחנו מתעצבנות על זה ועושות דווקא ( זה מה שאני חושבתת !!!!!!!!!!!!!!!!!) אז למהה לפתוח הודעות חדשותת..?? למהה.??? קשה לשרשרר?? לנצל"ש??? זה קשהה??? ל-א זה ל-א קשהה!!

Joll Rulzzz

New member
אממ זה די הפורום הרשמי..

אבל תוך שבוע-שבוע וחצי זה יהיה ה-רשמי..כי יהיה לפה קישור מהאתר הרשמי שיעלה שבוע הבא.. אבל תגיבי בקישור שרשמתי מעלייך.

אממ..בלי הטפות מוסר ווקשה!!

את כולה חדשה פה..אין לך על מה לדבר..!!
[בלי להגיב למה אין לי כח לריב עם אפ'חד!!
]

תראה לי אין בעיה להיות מנהלת משנה..

אבל זה תפוז קובעים יש לך מושג איך אני יכולה לפנות אלהם כדי להיות מנהלת?

זה לא משנה:-|

זה לא משנה אם זה פורום רשמי או לא כל אחת צריכה לשים לב למה שהיא עושה
:-|

למעלה