תקשיבו......

benpual

New member
תקשיבו......

אני תמיד הייתי הראשון , שהייתי מגיע לסיור , לאבטחה ולכל מיני בט"שים עקב זה , שהיה לי יותר עבודה ( אני עובד בגני התערוכה ) לא יכולתי להגיע לבסיס המון זמן . המפקד שלי מתקשר אליי ואומר לי שאני לא יכול להמשיך להתנדב , בגלל חוסר פעילות ( והוא אוהב אותי מאוד ) מה עושים במצב כזה?

השומר

New member
עקרונית אם זה שלוש חודשים רק אז

הוא יכול לגרוע אותך עקב חוסר פעילות רציפה מעל לשלוש חודשים פחות משלושה חודשים הוא לא יכול לגרוע אותך זה מה שהבנתי לפי הרמק"מ שלנו

משאז

New member
עפ"י הנוהל זה שלושה חודשים ואז:

המחשב גורע אותך באופן אוטומטי..... אבל אפשר לבטל את זה גם אז.....

ידיב

New member
תגובה

הפרנסה שלך יותר חשובה.חוץ מיזה אני לא יודע איך זה אצליכם, אבל אם אני לא טועה אתה לא חייב לצאת לפעילות יותר מפעם בחודש.

עופר י.

New member
שטויות....

הנוהל הוא 4 חודשים של אי פעילות. לחזור תמיד אתה יכול לחזור. אם עברה שנה - צריך לעשות לך בדיקת ר"פ חוזר. אבל המדיניות היא להחזיר - לא למנוע. או שהמבס שלך טועה - או שאולי לא הבנת אותו טוב עופר

benpual

New member
עופר נעים מאוד.......

אם אתה לא מכיר אותי , ואתה תכיר אותי עם הזמן ( אחרי שאני בפורם במשך חצי שנה ) תאמין לי , המדיניות שלי עם המפקד שלי , הוא להעיף אותי לגמרי , זאת אומרת , אתה לא יודע איזה בלאגניסט הייתי לפני כמה שנים.......

עופר י.

New member
או קיי אז הסיבה היא לא חוסר פעילות

למפקד שיקול דעת לגבי מתנדב. מותר לו - גם אם הוא פעיל ,ולדעתו הוא לא מתאים להפסיק את פעילותו בבסיס.

ידיב

New member
תגובה

יש מתנדבים שעושים פעילות יותר מאחרים,ויש מפקדי בסיסים שחושבים שהם עובדים אצליהם,וברגע שלאותו מתנדב יש איזו שהי בעיה והוא צריך להפחית מהפעילות,אז המפקד שלו גורע אותו.אבל כמובן אני לא יודע מה באמת קורה בינו לבין המפקד שלו, אז יכולות להיות גם סיבות אחרות.

מרכזון

New member
היי בן!!

תמיד יהיה לך מקום אצלי בבסיס. את הדרך אתה כבר מכיר....נכון??

שירןן21

New member
בן כנס

קראתי את ההודעה שלך, אתה יכול ללכת ולהסביר למפקד שלך שאתה עבדת וכו'.. אם המפקד שלך עדיין לא יקבל את זה תפנה לקצין אק"מ של התחנה שלכם ותעלה מולו את הנושא בכל מיקרה גריע של מתנדב אמורה להיות באישורו בלבד!!!!! ולך יש את הזכות לפנות לקצין אק"מ ולהסביר לו למה בדיוק לא יכול לבוא לפעילות מה גם שאתה אומר שתמיד היית ראשון שבא לפעילות אז סביר שהקצין יאשר לך המשך פעילות והכל יבוא על מקומו

למעלה