תקשיבו...

אמרתי-בסיסט, ג'ינג'י, שיער ארוך...

אלו תכונות שאני מעריכה

Bassיסט

New member
חחח ואללה?

סבבה ודרך אגב כל הוריאציות לנגינה של שוב הדיסקו כאן שנתת לי באתר הם מעפנות וממש לא מדוייקות אני עושה את זה כמו אייל רק רציתי את הסולו שבא אחרי "גיטרה שעושה.... וכינורות עם טעם.... מחלקת נשיפה... ובאסים כמו של פעם... (ואז הסולו") לפני הפזמון

צ א ל ה

New member
אני....

טוב, אז למרות שמור יודעת מי אני ואיך אני נראת ואמרה לי שאני לא צריכה תמונה... יש אנשים עם מזל
, שעדיין לא יצא להם לפגוש אותי... אז החלטתי לשים תמונה...
שימו
שימו
אני למרות שאני ש-ו-נ-א-ת תמונות שלי, שמה פה תמונה... אין לי תמונה מהמפגש... אז שמתי תמונה אחרת שלי עם הלהקה...

צ א ל ה

New member
חחחחחח

תודה על המחמאה של האיכות... ידיד שלי שהוא צלם מקצועי צילם את התמונה.. ואייל באמת נראה שפוך שם... אבל הוא לא קם... הוא היה ער לפחות שעתיים וחצי לפני התמונה ...

טרושקה

New member
וואו הרבה תגובות ממני היום....

צ א ל ה איזה בובה!
את מה זה חמודה פהההההההההההההה דרך אגב, זיגו הזה פשוט קורע אותי... *לא יכולה להפסיק לצחוק*......

Peach 17

New member
אממ.. אני כבר בקושי כותבת כאן

אבל אני אשים תמונה בכל מקרה... לכל החדשים יחסית שלא מכירים אותי
אני אביה אין לי תמונה מהמפגש האחרון אז אני אשים תמונה שלי של גיא ושל טל מהמפגש הקודם בבארבי.. דרך אגב אני הייתי זאת שהחזיקה את הלוח של הטריוויה במפגש, אם זה יקל על מישהו בזיהוי..

papal

New member
נו באמת אביה או ויי איזה תמונה

זאת התמונה הכי גרועה שלי מעולם-= וכבר אמרתי לך את זה פעם אני נראה פה כמו מכשפה!1 אוי ואבוי לי טוב כנראה ב שאני יצטרך לשים כאן משהוא יותר נורמאלי מטפל בעניין בקורב תמונה

Peach 17

New member
סורי טל,

רציתי למחוק באמת את הפנים שלך כי לא ידעתי אם אתה אוהב את התמונה או לא אבל אין לי כבר את הפוטושופ אז לא היה לי איך..

למעלה