רוצה לקטר רוצה לקטר רוצה לקטר....
החניכים שלי (שאני לא מכירה בכלל), לא עונים לטלפון, ואין לי בכלל ת'מספרים של כולם (אני לא מוצאת של שניים-'בזק שלום'...), וחלק אני בכלל לא יודעת אם הם בנים או בנות- שמות כאלו שאי אפשר לדעת, ואחד בכלל נשמע יותר גדול ממני.... אוף! מה לי ולתנועה הזאת? מי צריך אותה בכלל??? הייתי יכולה עכשיו להעביר את החדר שלי אם לא היה לי את הסיפור הזה... בעעע... אני כזאת בכיינית.... סתם! העולם יפה! מקום נפלא! מקום מקסים!!! העיקר שיש לי בית לבד היום בעצם לא לבד עם אחותי הקטנה ואח שלי הגדול אם הוא יבוא וגם אחותי הגדולה אם היא תקפוץ לבקר אז זה כבר לא לבד... אפילו בית לבד אין לי???. לא פייר! העולם הזה מסריח מניו-יורק ועד רפיח!!!! וגם בדיר אל בלח מסריח!!! וגם פה! למה חם פה כל כך?? טוב, תאמת, כבר לא כל כך חם. קודם היה חם. אבל קודם גם הייתי בעמק. ושם באמת חם... גועל! הכי טוב רמת גולן! נקודה! (הכי טוב נקודה...) כואבת לי האוזן! מי אמר לה לכאוב? הא? אני לא מבינה את זה! אבל העיקר שיש לי את דימה! ככה אפשר לנסוע ברחבי הגולן ולגלות שאין לנו חברים. חבל. המממ.... מעניין אם מישו קרא את הכל... ואם כן, אז יש לי משו להגיד לך (מר בחור/מרת בחורה שקראו הכל....) אין לך מה לעשות בחיים??? למה לקרוא את כל זה??? הא??? לכו תמצאו לעצמכם חברים.... אנלא מאמינה!!! אוך! היה לי היום יום מרוכז בהסטוריה ומתמטיקה (לא ביחד!) איכסה! גועל נפש בצפר! למי זה טוב??? וואוווו.... כמה מרמור... חחח.... הייתי צריכה קצת לזרוק את עצמי...... זה העייפות טוב, זה לא, אבל עייפות זה תירוץ טוב.... לילה טוב לכולם!!!