תקשיבו,

תקשיבו,

זוכרים שפעם אמרו פה שאיילת זורר מתאימה להיות בתפקיד של אלונה?????????????????????????????????? אז ביום חמישי ב8:30 ערוץ 2, איילת זורר תהיה אצל אדיר מילר (נראה לי...) ונוכל לדעת מי זאת!

k a b o o k

New member
אני מכיר מי זאת../images/Emo70.gif

אבל בכל אופן, תודה..

ת'אמת...

אני לא מכירה... אבל מישהי פה פעם אמרה (נראה לי זאת שקוראת לעצמה "הזקנה") שהיא ממש מתאימה לשחק את אלונה! וגם ראיתי את איילת זורר הזאתי בפרסומת והיא באמת דומה לאלונה!

נכון../images/Emo70.gif../images/Emo9.gifגם אני אמרתי את זה....

הראו אותה בפירסומת של אדיר מילר והיא דיי דומה לאיה וממש מתאים לה לשחק בתפקיד של אלונה... רק חבל שחצי שנה בערך(אולי פחות) לא תיהיה הדמות!

orhila

New member
באתר היה כתוב כאילו הדמות של אלונה

לא תחזור לסדרה, זה פספוס ענק של התסריט ואני לא מאמינה שהם יעשו זאת, אלונה תחזור כשאיה תשוב מהודו,אחרת היו מלהקים שחקנית אחרת וכמו שאמרנו ניתן למצוא מחליף לכל אחד),וחייבים להשאיר אותה וירטואלית (מכתבים,מיילים, טלפונים וכו') עד אז, אפילו מהאולפנים אמרו שיתכן ותחזור לכמה פרקים בסוף העונה, מישהו כאן הביא את הידיעה הזאת לא מזמן, אנא בררו פרטים בנושא ותכתבו, בלי אלונה הסדרה מאבדת מערכה. הזקנה

orhila

New member
זאת אני כתבתי על איילת זורר, כדאי

לכם להכיר אותה, חבר'ה היא שחקנית מדהימה, למרות שאיה עשתה את תפקיד אלונה מדהים, אני בטוחה שאיילת היתה עושה זאת מעולה, אבל אין סיכוי שאיילת תשתתף באהבה מעבר לפינה כי לא מחפשים מחליפה לדמות של אלונה וחוץ מזה היא לא בטוח תסכים להשתתף בטלנובלה הזקנה

למעלה