תקשיבו הפורום מתחיל להתעורר אבל הוא עדיין בכל זאת יבש... אז בואו נחשוב כולנו מה אפשר לעשות...?
ט טולי חתלתולי New member 7/6/03 #1 תקשיבו הפורום מתחיל להתעורר אבל הוא עדיין בכל זאת יבש... אז בואו נחשוב כולנו מה אפשר לעשות...?
S shirakl New member 8/6/03 #4 סתם משהו קטן...../images/Emo13.gif אם כבר את מהללת את הסדרה בחתימה שלך, למה שלא תפרסמי שם גם את הפורום באותה הזדמנות ובקשר לפורום - יחסית להרבה פורומים אחרים שאני מכירה הוא מאוד מאוד מפותח, חי, והדפים רצים בו ממש מהר אבל כמובן שאם יש לכם רעיונות מעניינים - זה יהיה מעולה
סתם משהו קטן...../images/Emo13.gif אם כבר את מהללת את הסדרה בחתימה שלך, למה שלא תפרסמי שם גם את הפורום באותה הזדמנות ובקשר לפורום - יחסית להרבה פורומים אחרים שאני מכירה הוא מאוד מאוד מפותח, חי, והדפים רצים בו ממש מהר אבל כמובן שאם יש לכם רעיונות מעניינים - זה יהיה מעולה
מ מדוזית2003 New member 8/6/03 #5 ../images/Emo41.gifטולי../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif אין לי מה לכתוב... חח סתם קפצתי להגיד שלום אז.. שלום שירה את יכולה למחוק את ההודעה הזאת...
../images/Emo41.gifטולי../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif אין לי מה לכתוב... חח סתם קפצתי להגיד שלום אז.. שלום שירה את יכולה למחוק את ההודעה הזאת...