תקשיבו!!! אני צריכה אודישן !! איפה יש אודישנים ????
פ פ א נ ד י ר ו New member 26/2/03 #5 נו- דיי כבר יא מסתלבטים איך בדיוק היא תפנה לקבלה מבלי לעבור את האודישן שלהם קודם?!אה?! לפרטים תפני לMICL ( )...
נו- דיי כבר יא מסתלבטים איך בדיוק היא תפנה לקבלה מבלי לעבור את האודישן שלהם קודם?!אה?! לפרטים תפני לMICL ( )...
K kodman New member 26/2/03 #6 יש אודישנים למופע החמוסים המרקדים שלי בשבועות הקרובים, צוות המפיקים מחפש חמוסה צעירה וחטובה שיודעת לרקוד ולעשות קולות של ברווזים. לפרטים נוספים תפני אליי או לצוות ההפקה. kodman
יש אודישנים למופע החמוסים המרקדים שלי בשבועות הקרובים, צוות המפיקים מחפש חמוסה צעירה וחטובה שיודעת לרקוד ולעשות קולות של ברווזים. לפרטים נוספים תפני אליי או לצוות ההפקה. kodman
K kodman New member 26/2/03 #7 סליחה שכחתי לפי החוק אסור לעשות אודישנים חד מיניים - אז אני יציין שלאודישנים יכולים להגיע גם חמוסים חטובים. kodman
סליחה שכחתי לפי החוק אסור לעשות אודישנים חד מיניים - אז אני יציין שלאודישנים יכולים להגיע גם חמוסים חטובים. kodman
K kodman New member 26/2/03 #9 תגובה צוות ההפקה מחפש חמוסים ככה שגארבילים זה לא מתאים (מה זה בכלל גארביל? ) אבל אני יבדוק את העניין עם ההפקה. בנתיים החמוסים מוזמנים להגיע לאודישנים. kodman
תגובה צוות ההפקה מחפש חמוסים ככה שגארבילים זה לא מתאים (מה זה בכלל גארביל? ) אבל אני יבדוק את העניין עם ההפקה. בנתיים החמוסים מוזמנים להגיע לאודישנים. kodman