תקשיבו,

תקשיבו,

אין לי ממש פואנטה, אבל שמעתי עכשיו את Rejazz [ומן הסתם לפני זה לאב אפייר ועכשיו באק אוב אה טראק] וכאילו, איך אפשר להיות כ"כ גאונה אני לא מבינה איך היא עשתה את זה איך היא עושה את זה זהו
ואני אוהבת אותה
וזהו. זה בערך אחד השירים הכי יפים שקיימים בעולם. ורעות אם יש לך משהו רע להגיד על ריג'אז או על רג' תסתמי ולכי לחפור למי שזה מעניין אותו @:
יופי, עכשיו בילדינגז

Chronicle

New member
ריג'אז...

People's children die and they don't even cry forever But I don't even remember what your ears looked like שתי השורות הכי נהדרות בשיר היפיפה הזה. פבלובס דוטר מתנגן אצלי בלופים. מדהימה.

רעוּת

New member
וואי איך את מצליחה לשרוד עד הסוף של פבלובס

מתישהו אחרי 3 דקות אני מתייאשת ומעבירה
למרות שפבלוב, והתנייה קלאסית וזה (נו שתיגמר כבר השביתה
|סחננה|) וואי איך בא לי לפעמים לקחת את המשפט הזה- people's children die and they dont even cry forever ולתלות אותו על המקרר ע"מ שאמא תבין את הרמז
ולירון- סתמי את בעצמך
אני חושבת שזה השיר הכי טוב של רג'ינה הפוסטמה

rastanir

New member
תאכלס

עשיתן לי חשק לשמוע עכשיו את רג'ינה. לפני זה רציתי להגיד שאתן מפתחות אובססיה כמו שהגבינה הבולגרית במקרר שלי מפתחת ריקבון. אבל.. טוב.

אתה מפתח אידיוטיות כמו שהתחת שלי צועק הצילו.

ובנימה רצינית [אתה מסוגל להבחין בכזאת?] רג'ינה היא מודל לחיקוי בשבילי. ברמות המקצועיות. אתה באמת חושב שאני בגיל לפתח אובססיה? [חחחחחחחחחח אם כן זה ממש לא לרג'ינה] תפסיק לשפוט אנשים שאתה לא מכיר, זה באמת מעצבן טילים.

rastanir

New member
../images/Emo7.gif

לא שופט, לא מנתח פסיכו-אנליטית אנשים. פשוט ראיתי שהפורום טיפה מת, אז הכנסתי קצת חיים, עירערתי קצת ועשיתי רעש לא יודע, זה עובד יופי לא צריך להעלב מהכל, פשוט במציאות זה נשמע יותר טוב, לא יודע. בכל מקרה, כוונותי טובות :)

אנחנו לא בדיוק מ...

האנשים האלה שאוהבים שיורדים עליהם, אתה יודע, כמו אלה בצבא שלך [אולי?] שכל היום מריצים דאחקות אחד על השני [אה, בעצם, יהוני
] זה דווקא מה שאני ככ אוהבת פה חבל שזה לא ככה בכל מקום [אבל אולי אז היה משעמם
וזה היה מאבד מהשיק.
] בכל אופן, נראה לי שאני בכ"ז מבינה למה אתה מתכוון, ובכ"ז אנא נסה להבין את רוח המקום

למעלה