תקשיבו תקשיבו

מוריאל1

New member
שלומי שבת ואודי דוידי - חדש חדש

karoleking

New member
מאודדדדדדדד!!!

והקול של שלומי.... דיייי... יותר מדי על הבוקר...

../images/Emo47.gifאיזה כיף איזה קול זמיר

|התרגשות גדולה ל/ג בעומר ממש מתנה משמיים ענק ענק אין עליך מלך הרבה הצלחה ובשעה טובה
|
מירה וחיים שנק

../images/Emo24.gif../images/Emo57.gifישתבח שמו איזה סינגל../images/Emo140.gif../images/Emo140.gif

שלומי אין עליך !!! כמו שאמרת שיר מרגש ומיוחד רף הציפיות רק עולה אני בטוח שככה יהיה בדיסק החדש בע"ה

שלמה, שלמה, שלמה!!!אין עליך!../images/Emo47.gif

"מברוק" איש יקר! שיר מרגש מתוך הנשמה כמו שרק אתה!!!! ורק אתה יודע לרגש!!!!
"אם לא נשכח אחי להקשיב לנשמה"!!!!..... שלומי בדואטים אני מחכה רק שתגיע הכניסה שלך לשיר ואז הקירות רועדים והשמיים נפתחים!!! אז השיר "תפס" אותנו ברכב את הילדים ואותי ישבנו בדממה שמענו והתרגשנו!!! ואליקו לא שכח לפרגן לך שלומי-לא שכח!!!(אמר שאף אחד לא ינסה לסלסל כמו שלומי-כי אף אחד לא יכול-"אוף" כמה שהוא צודק....) ועכשיו שומעים בבית וניצן מצטרף לחגיגה ומאשר בכל לשון שהשיר מקסים!!! אז בהצלחה ....אוהבים אותך "קרוב ללב בתוך הנשמה"...משפחת ונטורה

karoleking

New member
את זה אני תמיד אומרת

אפשר להתבלבל כששומעים זמרים אחרים. לפעמים את לא סגורה מי שר. אבל כששלומי שר, אז לא ניתן להתבלבל. יש לו משהו ייחודי בקול. ועל הסילסולים, חחח. אני מתה על אלה שמנסים.

orianush

New member
מדהיים!! ../images/Emo99.gif

שיר מדהיםם, מרגש... ! אין אני חולה על הקול שלו...

איזו הפתעה נעימה

אחרי הרבה זמן שנעדרתי מהפורום להכנס ולמצוא כזו הפתעה זו ללא ספק הפתעה נעימה. שיר מקסים ומרגש מאוד אכן כפי שנכתב הכל קדוש 2 ללא ספק. כמה המלך הזה מצליח לרגש אותנו כל פעם מחדש פשוט כייף שיהיה יום מקסים לכולם התגעגעתי אליכם מאוד

למעלה