תקשיבו רגע! קיבלתי זימון ליום לסיירות... יש מישהו שעבר את זה? אם כן תגידו לי מה עושים שם
ה המשינאי מהסמינר New member 3/3/04 #1 תקשיבו רגע! קיבלתי זימון ליום לסיירות... יש מישהו שעבר את זה? אם כן תגידו לי מה עושים שם
ש שריונר 7 New member 3/3/04 #4 שמע גבר גבר שיהיה לך הצלחה רבה בגיבוש ושתגיע לפלס"ר..... אבל תעזוב אותנו בשקט.... ( גם אם הייתי עובר סיירות זה היה בערך ב99 ככה שזה גם ככה לא רלוונטי)
שמע גבר גבר שיהיה לך הצלחה רבה בגיבוש ושתגיע לפלס"ר..... אבל תעזוב אותנו בשקט.... ( גם אם הייתי עובר סיירות זה היה בערך ב99 ככה שזה גם ככה לא רלוונטי)
ט טרנספורט New member 3/3/04 #5 אחי,שיהיה בהצלחה אבל... תפנה לפורום מתגייסים ויענו לך שם. אני רק יגיד לך משפט אחד בתור מישהו שעבר את הגיבוש תזכור ש: ( )- הכל בראש.
אחי,שיהיה בהצלחה אבל... תפנה לפורום מתגייסים ויענו לך שם. אני רק יגיד לך משפט אחד בתור מישהו שעבר את הגיבוש תזכור ש: ( )- הכל בראש.
M m i k a3 New member 3/3/04 #8 כי פעם כתבת משהו למישהו ששאל גם בנושא צבא, ונפנפתם אותו מהפורום, וחשבתי שזה לא יפה.