תקשיבו רגע

שני 4

New member
תקשיבו רגע../images/Emo88.gif

התקשרתי הבוקר לאביבה, ושאלתי אותה אם יש חדש בתיק שלי? אביבה ענתה: שהיא דברה עם כמה גנקולוגים שוב והם הגיעו למסקנה ש אני יעשה בכל זאת את שאיבת הבייציות, ובסיום הפעולה אביא מכתב איך היה ואיך הרגשתי מבינות? עכשיו פתאום הם מוכנים, אני הבנתי אותם, הם לא רוצים לתת לי אישור לעשות את השאיבה,אך אם אעשה זאת על דעת עצמי,זה בסדר.הם לא רוצים לקחת אחריות. האמת, אני קצת מבינה אותם. אתן יודעות אמרתי לאביבה שלדעתי הועדה ממש לא מקצועית,מישום שעל אותו נושא היה עלי מספר ועדות,וכל פעם משנים החלטות! ומה אתן חושבות אביבה ענתה? שחברי הועדה מרגישים אלי אהדה. ולכן הם פוחדים שאסתבך שוב. הרי יש לי בת ויצאתי איכשהו מהלידה שהיתה. מבינות את זה ? מי צריך את האהדה שלהם! מה שאני מבקשת זה מקצועיות,הרי יש בכתב שחור על גבי לבן המלצות שאעשה את השאיבה, יש דיי מכתבים שבעד השאיבה, שחברי הועדה לא מתיחסים אליהם בכלל. לסיכום בנות יקרות: אני אעשה את הטיפול, אני אמשיך את הטיפול, ואני מאמינה
שבעזרת השם,בעזרת גופי, בעזרת הרופאים.אעבור את השאיבה. וזה כמוון בשני תנאים 1. שתופסים את הזקיק 2. שערכי הINR שלי יהיה בין 1.8-2 אני כל כך רוצה לעשות זאת. תבינו הדבר הפעוט הזה מקשה על התקדמות הפונדקאות שבוע הבא- אם אני לא טועה אמורה להיות לי שאיבה (בתנאים הנ"ל שציינתי) יום רביעי אצטרך להיות בתל השומר לבדיקות. מקווה,מתפללת,שהכל יעבור בשלום, ונצליח להקפיא אח או אחים לבת שלי.
|חמסה אבל אגיד משהו לסיום, ובשקט, הס! (כל האפשרויות פתוחות,על מנת ליישם את הפונדקאות- אם לא הבנתן אז או תרומת בייצית (חס וחלילה) או שאיבה שלי!)

מירבי*

New member
ענת יקרה, זה נפלא, ניתן לך בעצם

אור ירוק להמשיך ולהגיע לשאיבה, עם הנחישות שלך אין לי ספק שיהיה בסדר. מספיק רופאים ראו את התיק שלך, אף אחד לא יתן לך לבצע את השאיבה אם אחוזי הסיכון יהיו מאוד גבוהים, גם לנשים ללא בעיות בכלל יש סיכונים בפעולות האלה. שיהיה לך בהצלחה

שני 4

New member
לא ניתן לי אור ירוק, פשוט מאוד

משרד הבריאות אומר: עשי זאת על דעת עצמך, ועל דעת הרופאים של בית חולים. ואחר כך תביאי אישור שהכל היה בסדר! מבחינתי ומבחינתם כמוון ברגע שסיימתי את השאיבה, הענין שלי איתם נגמר! תהיה עוד ועדה וזהו נ.ב- אני לא נהנתי איתם,בלשון המעטה!

ענת, איזה סיפור !

שמחה שבסופו של דבר הם "מרשים" לך לעשות מה שאת רוצה... מחזיקה אצבעות שיתפסו את הזקיק ושבדיקות הדם יהיו תקינות.

למעלה