תקשיבו רגע!! בקשר לכניסות...

תקשיבו רגע!! בקשר לכניסות...

אני בטוחה שיש גדרות שמפרידות בין כל כניסה. זה מה שראיתי בהופעה שאנחנו הולכים אליה. שצולמה ושודרו 3 שירים ממנה באם טי וי. גם פעם שידרו רק את ג'ון דה רווליטור מההופעה הזאת. בכל אופן עוד משהו מאחורי הכרטיס רשום שאין הכנסת מצלמות בכלל.... איך זה יכול להיות???

super girl 15

New member
אני אישית בטוחה במבחוץ השערים...

מופרדים... יהיו שורות כאלה שסגורים בגדר..
ובקשר למצלמות.. אין מצב!! גם אני ראיתי הופעות בMTV ומצלמות אפשר.. כניראה מדובר על מצלמות וידאו שאסור... אבל מצלמות דיגיטלי זה לא נורמלי אם לא ירשו... כולם יבוא מצלמה ב100%... חייבים לתעד את השעתיים האלה...
אבל מקסימום.... אנחנו ב2006 מצלמות דיגיטליות קטנות.. אפשר להביא אותם אפילו בתחתונים!!!

אם הם לא יתנו ליי...

אני אחביא את זה בתחתון של גבר מיוזע שאני לא מכירה, העיקר להכניס את הדבר שיתעד את המאורע המדהיםם! בפיל קולינס המאבטח אמר לי תהני ותתעדי כמה שיותר! ומלא אנשים צילמו בהופעה ומוזר שהם כתבו על הכרטיס שלא תינתן הכניסה עם מצלמות...:(

super girl 15

New member
כולם יבואו עם מצלמות.. תיהיה בטוחה

מה שאני יודעת זה שאסור להכניס מצלמות וידאו...

Confessions

New member
אפשר להגניב מצלמות בטוח

בתנאי שלא תכניסו מצלמה ענקית.. אגב לפני שנתיים הכנסתי גם מצלמה לאיצטדיון בפריס למרות שאסור היה להכניס ויש לי מלמה דיגיטלית די גדולה canon 300d שאני אראה את מדונה ולא אכניס מצלמה? פחחחחחחח

super girl 15

New member
כן יענו.. מצלמה דיגיטלית זה סביר..

וחוץ מזה..
אסור לאף אחד למנוע מאיתנו תמונות של ההופעה של חיינו...
חייבים לתעד כל דקה שהלהקה על הבמה...

אמממ, דבר ראשון...

בתחתון של גבר מיוזע?! טוב טוב, חייב לצאת מהמחשבה
בנוגע למצלמות בכלל, את מכירה אותי, לא?!
אני אהיה בלי מצלמה?!

בהופעה בפראג היה מותר מצלמות

וכולם הביאו מצלמות דיגיטליות איתם ולא עשו עם זה בעיות. אבל להדליק סיגריה? לאאאאאאאאאאא, זה היה אסור! אז לכו תדעו. בכל מקרה, לא נראה לי שיעשו בעיות עם הכנסת מצלמה דיגיטלית או רגילה. עם מצלמת וידיאו אולי אז עדיף לא להסתכן.

למעלה