תקשיבו לי טוב!!!!!!!! FU

snoopile

New member
תקשיבו לי טוב!!!!!!!! FU

מה אתם מאשימים ילדים תמימים אהההההה יחראות מסריחים אולי זאת את שרושמת אזהרות מי יודע!!! אמרתי לכם בתגובה תכנסו לחרא הזה YOU ARE EDIOT כי לא ידעתי חשבתי שזה סתם אנימציה... ואם אתם לא מאמינים תלכו להזדיין <<הראל סקעת המלך>>

אהה על ראש הגנב בוער הכובע!!!

אמרת שאפילו לא ניכנסת לשם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! הוכחות חותכות!!!!!!!!!!!ואמא שלך חראית מסריחה יכלבה תירגעי לפני שאת מקללת אותי!!1

גיגי123

New member
כנסיייייייייייי ../images/Emo98.gif

מי תמים?!?!?!? את???? פחחחחחחחחחחחחחחחחח את חראית קטנהההה!!!שלא תקללי פה!את שומעת אותי?!?!?!?!? תעופי מפהההה

דיי אנשים!!! צלילושלמת וגיגושלם טוב

אני לא יודעת איך קוראים לך! חח בקיצור! אין לכם מה לענות לה! זה ערב ראש השנה אתם לא צריכים לריב עם אפחד! ובמיוחד לא עם מישהי מטומטמת ששולחת וירוסים!!! טוב אני חייבת לעוףףף ביי מתה על כולכםםםםםםםםםםםםםם

גיגי123

New member
קוראים לי לירררררררר ../images/Emo98.gif

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

snoopile

New member
שיגבסו!!

שיגעץץ>>לה שי גבסווו ומה אתם מתלהבים מאייפי את אפילו מפחידים את ויקטור המורה שלי לחשבון (רוסי רוסי חזק עם כוס וודקה ביד) so you are u ediot hhhhhhh לסיכום!!! y r ediot hahahahahahaha hoot3 בנשמה... דיייייי you are the ediot hahahahahaa

HaDaRoSh

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo121.gif../images/Emo129.gif

אנחנו אידיוטים
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח את אפילו לא יודעת איך רושמים את זה
חחחחחחחחחחחחחחחח ediot חחחחחחחחחחחחחחחחחח סתובה טחחחחחח ediot
רושמים idiot לתצומת לבך

גיגי123

New member
מה את חשה את עצמך?!?! ../images/Emo98.gif

את לא יודעת אנגליתתתתתתתת!!!! סתמייייייייייייייי

GILADOS

New member
זה לא הוכחה היא יכולה לשים בפרטים שלה מה שהיא רוצה, זכותה לשים תאריך לא נכון בפרטים שלה

Ivan Pedroso

New member
../images/Emo12.gifמה קרה פה?

אני קצת לא מעודכן, לא הייתי ליד המחשב כל היום כמעט... ואגב רושמים IDIOT לא EDIOT

Ivan Pedroso

New member
חחח ראיתי את התמונה ../images/Emo13.gif

אבל מה הקטע עם הסנופלי הזאת? מה מאשימים אותה?

GILADOS

New member
הסבר קצרצר מישהו שלח הודעה עם קישור לאתר של האקרים בטענה שמדובר בתמונה של אפרת, וכולם הזהירו לא להיכנס לזה אבל snoopile אמרה להיכנס לזה. ולפי טענתה היא אמרה להיכנס כי היא לא ידעה במה מדובר. ואז היה קטע שחושבים שיש לה תוכנה לגילוי אי-פי והיא יכולה לפרוץ למחשבים, ואני לא מבין איך הם הגיעו לזה. בקיצור אני דווקא מאמין לה.

Ivan Pedroso

New member
../images/Emo4.gifלא יודע למי להאמין

אבל אם סנופיל ניסתה לשכנע אנשים להיכנס לזה אז היא בטח רצתה שהם יכנסו לאתר של ההאקרים ושיפרצו להם...

snoopile

New member
אז בוא תדע מה קורה פה!

מאשימים אותי שאני עושה וירוסיפ ופורצת למחשבים זה מה שאומרים!

למעלה