תקשיבו טוב

pillow pants

New member
שרי מאמי../images/Emo24.gif

אני מסכימה עם כל מילה שלך ואפילו מעבר
|לב pillow pants

יjיבR3

New member
חחחחחחח טים

אתה כול כך צודקקקקקקקקקקקק תכלססססס זה נכון !!!

שרי מאמי ,כנסי <<<

נכון שזה קשה להתעלם מזה שמי שפותח פה חדר ולא נותן ניהול לאדם מסויים ,ישר אותו אדם ,מנבל את פיו ודואג שהחדר של אותו משדר "יפורק"! ואותו אדם "יאנס"=יזרק מכל חדר! ושרי נשמה מה שלרוב גורם לזה זה הכבוד של אנשים שהכבוד שלהם משחק חשוב פה ,ובגלל שאין להם ניהול הם "ימררו" לאותו משדר תחיים וידאגו שהוא "ישלם" על זה ועד שאותם אנשים לא יורידו טיפה מהכבוד שלהם וכל מלחמות "האנסים" פה לא יפסקו ,לא יהיה טוב ושמעתי לפני כמה זמן על "שדרוג" של תפוז כמעין פתרון לבעיה אבל עד שהם יעשו משהו יקח שנים ....! שרי פשוט תפסיקי לשדר פה ,זה מה שאני עשיתי (כמעט שנה כבר) כי הבנתי מה הולך פה וצר לי ,אבל כבר לא כיף פה ,כמו בעבר וכמו שכבר ציינו פה : תלמדו מיוסי : מר פלויד ,אצלו בחדר אין את השטויות האלה ואם תשבו רגע /תיכנסו לחדר שלו ,תראו למה אני מתכוון!!! אז שרי נשמה ,קחי זמן למחשבה ,ומקווה שתגיעי להחלטה הנכונה המשך יום נעים :) נ.ב: יוני תכין את צוות יורי :p

ויייייייייייי

מה נהיה איתכם חפרתם רצח כולה בלוג טוב לא טוב תמיד היה ככה תשבו תשתקו ותהנו ממה שיש איזה שרשור ארוך על החרטה הזה וכל יום שרשור חדש חלאס לבכות

מארה2OV

New member
תקשיבו טוב

ניק שמקבל ניהול ומחליט לזרוק ניק אחר, יתאפשר רק לאחר שלוש שניות מרגע הלחיצה, בכדי לאפשר לבעל החדר לקבל תמידע שמישו עומד להזרק, פותח החדר יוכל לא להגיב והזריקה תתבצע, או לחילופין ילחץ לביטול... הלחצן החדש יקרא "וטו". לדעתי, פותח החדר חייב לקבל את זכות הוטו

למעלה