תקשיבו טוב

תקשיבו טוב

אני לא יודעת מה נסגר אם כולכם אבל אתם אוכלים את השני פה זה כולה בלוג, וגם אני הייתי מכורה ואני יודעת מה זה, אבל חלאס, חלאס לריב, חלאס לזרוק, זה בלוגגגגגגגגגגגגגגגג זה עולם וירטואליייייייייי מה יש לכםםםםםםםםם למה אתם רבים כל הזמןןןן? בגלל שלא נתתי ניהול לאדון אלירז אבוטבול הוא בא לבלוג שלי וקילל אותי בלי סוף מה הקטעעעעעעעעעעע זה ניהוללללללללללללללללללללללל תתעוררו חבר'ה שיהיה לכם שבוע טוב מקווה שרי!

חבל מאוד

שזה כבר לא יעזור... המצב פה נהיה בעעעע הבלוג נהיה גועל נפש של מקום אין פלא שהרבה נעלמו מפה קיצר חבר"ה שימו לעצמכם קצת גבולות נהייתם עברייני מקלדת כל אחד נכנס בשביל להעיף את השני מה נהיה ממכם איכס והקללות והאיחולים שלכם דייייייי נמאסתם הרסתם את המקום הזה תהיו קצת מציאותיים תצאו תעשו משהו עם עצמכם במקום להיכנס בשביל מלחמות בלוגים קיצר שתחררו בעעעעעעיייייייייייי

דנה גם את

יש דברים שאפשר להגיב ויש דברים שלא חובה וזה הדברים שלא. המצב הזה לא שווה את הזמן של הכתיבה בנושא הבלוג פשט רגל זה רק עניין של זמן עד שיעלם לאט לאט לגמריי

יוני נשמה שלי

קשה להתעלם שאתה משדר בבלוג שלך ומפרקים לך אותו או שרבים לך שם או שמעיפים לך בלי סוף ומקללים

גם כאן הפתרון פשוט.

1) לא נותנים ניהול, החבר'ה שבאו בשביל לחוש בוסים מתנדפים ואין פירוקים, העפות וסגירת חשבונות, YOU call the shots. 2) ריבים וקללות - יש לחצן התעלם, אני מצאתי בו כלי מאוד, אבל מאוד, שימושי. אז למה לחסוך? יש לך את הנשק, USE IT.

אז ככה

לפי דעתי,השדרן צריך לקבוע למי לתת ניהול,ורצוי לתת ניהול למי שאפשר לסמוך עליו ולא רק בגלל שהאחרים ביקשו ניהול בשביל גולש מסויים, אך בבעיות שמתגלות בניהול,אם השדרן לא בטוח בהחלטתו כתוצאה מהחלטה לא הוגנת בהקשר לנתינת ניהול לגולש מסויים, אני נוטה לקבל את דעתו של ידידי המלומד יוני שטרית, הערה ,המידע שבתגובה זו הוא על סמך דעה אישית ואין לראות בזה הוראה מחייבת, ט.ל.ח

אז ככה

הנני אדם קר מזג ויש להבדיל בין אדם קר מזג לבין אדם רשע, לגופו של עניין הביטוי ידידי הוא ביטוי עם כוונה כנה והוגנת ללא הקשר שיוך מיני כל שהוא מבחינתי ולכוונתי כלפי האחרים, ט.ל.ח

אז ככה

הדברים לא נבדקו לעומק, ולא יכולים דרך כתיבה אלקטרונית באינטרנט להיבדק לעומק משום שלא ניתן רק דרך תוצאות של כתיבה אלקטרונית לדעת מה גורם ואו גרם ואו יגרום לאדם ברישום דברים אלו בשיטת כתיבה זו

DjXtrem

New member
יוני לא שמעת חידשו

מהיום מי שלא נותן ניהול אונסים לו תניק והורסים לו תבלוג ומפיצים עליו שמועות וקיצור עוצרים את החיים שלהם בשביל למרר למישהו תחיים כי יש להם יותר מדיי זמן פנוי אז אין מה לעשות נגד זה נתת ניהול זרקו לך חברים לא נתת ניהול יזרקו לך חברים ויזרקו אותך מכל בלוג לא משנה מה יהיה מעפן ישאר מעפן ומה שמצחיק שמיום ליום זה יותר גרוע אבל על הזין למי אכפת

למעלה