תקשיבו טוב נריסה פומלית ואייב אתם ביקרתם אצלי בחלום היום אפשר לדעת למה הלכתם איך שהתעוררתי? :)
א אסתי69 New member 16/5/04 #1 תקשיבו טוב נריסה פומלית ואייב אתם ביקרתם אצלי בחלום היום אפשר לדעת למה הלכתם איך שהתעוררתי?
N nerissa New member 16/5/04 #2 תעזבי למה הלכנו.. אני רוצה לדעת מה עשינו שם.. ואני מבקשת פירוט! <פומלית לא תהייה כמה ימים.. אבל אני אעביר לה את המסר >
תעזבי למה הלכנו.. אני רוצה לדעת מה עשינו שם.. ואני מבקשת פירוט! <פומלית לא תהייה כמה ימים.. אבל אני אעביר לה את המסר >
א אסתי69 New member 16/5/04 #3 אהמממממממממ היה כייף הרבההההההההההההההההההההההה הרבהההההההההההההההההההההההההההההההההההההה הרבההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה כייף ) (מספיק מפורט?)
אהמממממממממ היה כייף הרבההההההההההההההההההההההה הרבהההההההההההההההההההההההההההההההההההההה הרבההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה כייף ) (מספיק מפורט?)
א אייבורי New member 16/5/04 #4 מ'פיתום הלכנו...בחיי תלכי לישון שוב תמצאי אותנו בדיוק באותו מקום חוצמזההההההה איך הייתי שם ? (בחיי האגוצנטריות עולה לי לראש)
מ'פיתום הלכנו...בחיי תלכי לישון שוב תמצאי אותנו בדיוק באותו מקום חוצמזההההההה איך הייתי שם ? (בחיי האגוצנטריות עולה לי לראש)
א אסתי69 New member 16/5/04 #7 אתה היית הכי מדהים שיש כמו שאתה בהרבה מחוזות אחרים אבל תסביר ל משו זה היה החלום שלי איך הפכת אותו לשלך? (חזרתי לישון לא חזרתם) בוא רגע לשם }{
אתה היית הכי מדהים שיש כמו שאתה בהרבה מחוזות אחרים אבל תסביר ל משו זה היה החלום שלי איך הפכת אותו לשלך? (חזרתי לישון לא חזרתם) בוא רגע לשם }{