תקשיבו חברל'ך...

ברודי

New member
תקשיבו חברל'ך...

כפי שאתם רואים הפורום שלנו קצת מתקשה להמריא בזמן האחרון [
] הייתי רוצה לשמוע מה אתם חושבים שאפשר לעשות או הצעות שלכם.. אולי להוריד את "מלאך שחור" סופית משם הפורום ולשווק אותו מחדש כפורום של ג'ס. אולי לפרסם יותר, או להשקיע יותר בתכנים [מצידי וגם אם יש כאן עוד גולשים שמעוניינים]... או שאולי אין עתיד לפורום הזה וכדאי לסגור אותו סופית [זאת גם אופציה שמדברים עליה..] מה-אתם-אומרים? אגב, מי שרוצה יכול גם לשלוח לי מסר אישי ולא לכתוב על גבי הפורום את דעתו. Go Crazy... המשך שבוע מקסים
ברודי.

חחחח..לא נראה לי שכדאי להוריד

את הפורום.. וגם לא את השם של מלאך שחור.. אחרי הכל מידי פעם באים לפה אנשים שואלים על זה שאלות וזה.. אחרי הכל לאיפה הם יפנו אם זה ייסגר? אמממ הצעות? כרגע לא עולה לי בראש.. אולי איזה רעיון למשחק שימשוך את המשתמשים פה לשחק ולהכנס כל יום..?

Nitzan122

New member
אממ...../images/Emo4.gif

אני ממש לא חושבת שכדאי לסגור את הפורום כי אולי הוא לא הכי פעיל בעולם אבל בכל זאת יש איזשהי פעילות... אני לא בטוחה שיש לג'סיקה מספיק מעריצים בארץ שיבואו לפורום שלה... ואני לא בטוחה שיש מספיק דברים עליה בשביל פורום הרבה יותר פעיל מזה (וגם אם כן אפשר לשים אותם גם כאן ולדבר עליהם גם כאן...) מצד שני באמת חיביים לעשות משהו בקשר לרמת הפעילות בפורום... אולי לא להוריד לגמרי את "מלאך שחור" אבל להפוך את זה ל-"ג'סקיה אלבה ומלאך שחור"?
ואפשר באמת כמו שאושרי אמרה לחשוב על משחקים ופעילויות כמו למשל החידון שעשית לפני כמה חודשים (וכן אני עדיין זוכרת שהבטחתי לארגן את הבא). ואולי גם לשווק את הפורום קצת יותר...

ברודי

New member
כמה חודשים אה?

לא עבר כ-ז-ה הרבה זמן... בכל מקרה תודה על התגובות כנראה שבאמת ניישם את זה

Nitzan122

New member
אוף איזה קרציות!!!

שלחו לי לפני שכתבתי בכל אופן- לא עבר כזה הרבה זמן אבל זה בכל זאת היה מתישהו בחופש הגדול לא? שזה גם כבר איזה שלושה חודשים...

ענבררר

New member
גם אני חושבת שאולי לשנות את השם של

הפורום ל "ג'סיקה אלבה ומלאך שחור" ימשוך יותר. אפשר לנסות לשווק אותו בכל מיני פורומים אחרים, אני אישית יודעת שהרבה בקומונה פפרצי חושבים שג'סיקה מדהימה והיא נבחרה שם האישה הכי סקסית.. אז זה אומר שאנשים אוהבים אותה לא? במידה מסוימת חח אז אולי הם יבואו לפורום וזה יחיה אותו..

ברודי

New member
אנחנו ניקח את זה כפרויקט עכשיו..

לראות מה אפשר לעשות עם הפורום ואיך לקדם אותו! אני רוצה לשלוח לך צל"ש וירטואלי אישי על ההשקעה עם העידכוני תמונות. כל הכבוד!

למעלה