תקשיבו, חבר'ה

Maldita Luna

New member
תקשיבו, חבר'ה

החלטתי לעשות פיק חדש אבל אני רוצה לדעת אם הוא מתאים לפורום, כי הפיק כולל דמויות אמיתיות (כלומר אנשים שאני מכירה), דמויות מפוקימון, דיג'ימון, סופר-פיג, פלינט בלש הזמן, שינזו ויוגי-הו.... זה מתאים לפורום או שיש פורום אחר שיתאים לזה?

Maldita Luna

New member
רק שתראו את הסגנון הנה דוגמא כללית

זה לא היה יותר מיום משעמם עבור גיבורנו אש, ברוק ומיסטי, שהלכו לכיוון העיר שינזו כדי להציל את הגזע האנושי מחיות-זמן, קלפי מפלצות שהתעוררו לחיים ופיגפיגים מעופפים, ביחד עם הדיג'ימונים שלהם... משו מהסגנון הזה (כמובן שהרבה יותר מושקע ויפה!) מתאים?

OFIRB9

New member
בטח שמתאים

יש שכותבים על בייבלייד בפורום דיג'ימון וכולם מחכים לפרק הבא, ומילא, די יבש פה, פיק חדש לא יזיק!

moon flower

New member
אתה תהיה בשקט!

זה לא אף-אחד! אפילו שכיעיקרון אלא הם אני ואופיר אעדיין יש קוראים... אז פה הטעות שלך (וויקטורי! PPPP:)

Thestral

New member
ממש קוראים...../images/Emo108.gif

שאני פירסמתי את הפיק שלי אולי בנאדם אחד קרא אותו, וכשהצעתי תחרות פיקים אפחד לא רצה זאת לא אשמתי שאפחד לא קורא כאן פיקים אני רק אומר את האמת

OFIRB9

New member
אולי כי הוא לא היה מעניין?

סתאאאם אני מפרסמת את הפיקים שלי בפורום דיג'ימון שלא תדע כמה תגובות את מקבל שם, אתה רק צריך להכניס משהו שקשור לדיג'ימון (למשל, מילי כתב פיק על בייבלייד אבל לא עשו לו כלום כי הוא הכניס דיג'ימון בתור הרעים...[והפיק שלו הכי טוב בעולם]) ואני שמתי שם פיק פוקימון אחד ("אבן היהלום הכחולה", לא קיבלתי פה תגובות ושם כן) והכנסתי קצת דיג'ימון, ואנשים קראו! תנסה בעצמך מה נהיה? עשיתי פה פרסומת

moon flower

New member
אני לא הייתי פה!

אחרת כבר הייתי מגיבה *מאד פאפי-פייס* ולמה לא אמרו לי פה כלום על זה שפרסמת פיק?! הרי אני בטוח הייתי קוראת!

Maldita Luna

New member
moon flower מה עם הפיק שלך?

זה על מרינה וקנטה... תשלחי לי אותו, אני ממש רוצה לקרוא את הסוף! טוב אני אפרסם קודם אני צריכה לחשוב עליו ^.^"

Maldita Luna

New member
אני חייבת שתענו:

איזה פיקים אוהבים פה יותר: מצחיק, עצוב, מותח... איזה סגנון?

למעלה