תקשיבו חברה....

o0 Metallica 0o

New member
תקשיבו חברה....

אחרי חרישה לא מבוקרת על האלבום "מציאות נפרדת" הבנתי עד כמה הוא ענק ועד כמה בכלל היהודים ענקיים, לא היה שם שיר שלא אהבתי, אין ! כל השירים ענקיים........מחפש תשובה, קח אותי, אלה, שחק אותה, עוד ארון אחד, לא קל, פיוטה, הימים שלנו, ג´קי, הזמן שלך וכן הלאה....(חוץ מהשיר אלוהים שלא אהבתי.......מוזר) , יש אלבום יותר שווה מזה (של היהודים) ? היהודים ופחד מוות פחות טובים ?

לדעתי הם לא פחות טובים....

גם הם ממשיכים "במסורת" והם פצצה!!!!!! למרות שיש כאלה שטוענים שהדיסק "היהודים", קצת פחות טוב..

yuli c

New member
תראה...

קודם כל אתה צודק באמת האלבום הראשון "מציאות נפרדת" ממש מצויין כל השירים בו יפים... וגם אני לא אהבתי את השיר "אלוהים"... לדעתי אם אהבת את "מציאות נפרדת" תאהב גם את השני שלהם "היהודים" לדעתי זה האלבום הכי מוצלח שלהם כי הוא גם הכי מגוון וגם הם התפתחו מוזיקלית... בקיצור מומלץ מאוד... בקשר ל"פחד מוות" אני לא ממש אהבתי את כל השירים שם...

Heavy Thought

New member
לפי דעתי

מציאות נפרדת תמיד ישאר הדיסק הכי טוב של היהודים פשוט דיסק יוצא מן הכלל

צודק..., אבל גם בשאר הדיסקים...

אין משהו רע......, חוץ מהקטעים המפגרים, כמו לדוגמא במציאות נפרדת, של ה"אלוהים אני פוחד למות", זה כזה דפוק...

Dark Star03

New member
לפי סקר והרבה סקרים שלדעתי נערכו

בפורם לרוב הדיסק מציאות נפרדת של היהודים הוא האהוב וכך גם דעתי!

yuli c

New member
לא להגזים...

"אלוהים אני פוחד למות" לא כזה דפוק... אבל בהחלט הוא לא מהטובים!

godzila 2000

New member
זה לא נכון

כל הדיסקים של היהודים י ש בהם שירים יפים ומטומטמים אבל כללית כל הדיסקים הם ע נ ק י ם

yuli c

New member
נראה לי...

שלא הבנת מה שרציתי לאמר... התכוונתי שבעיקרון כל הדיסקים של היהודים גדולים! אז נכון שבכל דיסק יש שירים יותר יפים ופחות יפים ומה שהתכוונתי לאמר זה שבדיסק "מציאות נפרדת" כל השירים יפים... רק שהשיר "אלוהים אני פוחד למות" הוא מהפחות יפים... מקווה שהבנת...

Queen Of Rain

New member
לדעתי..

האלבום מציאות נפרדת הוא באמת האלבום האולטימטיבי לכל מי שרוצה להתחיל להתעניין ביהודים.. הוא פשוט ענקקקקק... האלבום הכי מוצלח שלהם לדעתי.. השירים ממש ממש טובים ומרגשים והמילים כדורבנות... פשוטטט שווה שמיעה.. ועוד שמיעה...ועוד שמיעה... ועוד אחת.. אני יודעת שלפי הכמויות שאז הייתי טוחנת אותו בפול ווליום לכל השכונה , לשכנים שלי כבר מזמן נמאס .... אבל לי לא , בעייה שלהם..!! אז הנה יום ראשון עובר חולף לו , ומה עוד נשאר... שבוע טוףף שיהיה Q . O . R

RiNaTiT

New member
שששווווהההה ../images/Emo6.gif

אנשים התגעגעתי....!!!!לכל מי שאני מכירה... ולמי שלא....חפייף נעים להכיר...
לעיניין.... מציאות ניפרדת זה דיסק מצוויייןן.....למי שמתחיל לשמוע... ובכלליות זה דיסק עננקקק!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אבל אנשים.....גם הדיסק פחד מוות הוא דיסק טוב!!!!! ושששוווהה...!! הם השקיעו על הדיסק הזה פוול זמן..(כמה שנים טובות...) בקיצור כל הדיסקים שלהם טווביים!!! אין ויכוח.... וזהו ניראה לי...
יש בנו אהבה והיא תנצח....
dont love who you get---get who you love Peace&Love Rinat

o0 Metallica 0o

New member
טוף, בתגובה לדבריכם....

ראיתי שכולכם הסכמתם איתי שמציאות נפרדת הוא דיסק ענק והוא אכן כך......יש שם כמה שירים מדהימים כמו הזמן שלך, שיר מרגש ביותר, ענק ! שמעתי חלק מהיהודים ומפחד מוות ובלי ספק הם פחות אהובים עליי(למרות שאני יודע שהם יותר מושקעים ויש שם שירים ארוכים ויותר מורכבים מאשר באלבום הראשון....אבל מה לעשות ?)....אבל הם גם טובים, בזה אין מה להגיד.....יש בפחד מוות את השיר פעמון מלחמה שהוא ענק וביהודים יש את גניבה שגם אהבתי.....וגם יש כמה שירים באנגלית שקצת קשה לי להתרגל לשמוע את אורית ותום שרים באנגלית, אבל זה גם נחמד.......אוף, רק חסר לי את הדיסק היהודים.....(יש לי את מציאות נפרדת ופחד מוות)בינתיים הורדתי כמה שירים אחדים סך הכל.....שווה לקנות ?

yuli c

New member
קודם כל...

אני דווקא מאוד אוהבת את השירים באנגלית הם ממש מגניבים! מפחד מוות השיר you´ve got to belive me ממש מדהים... בעיקרון אני מסכימה איתך שלמרות שהדיסק "פחד מוות" הוא הכי מושקע "מציאות נפרדת" יותר טוב ממנו... ובקשר לדיסק "היהודים" כמו שאמרתי כאן זהו הדיסק המועדף עליי גם בגלל שהם התפתחו מוזיקלית מ"מציאות נפרדת" וגם בגלל שהוא מגוון מוזיקלית. בקיצור בעיני זה הדיסק הכי טוב שלהם... מומלץ בחום לקנות אותו... וד.א הוא ממש לא יקר חברה שלי קנתה אותו לא מזמן וזה עלה לה 50 ש"ח בקיצור... שווה... :)))

דווווודדדדההההה......

מה המצב מתוקתי??!?! שנימ לא שמעתי ממכ...
וקואק... למי שלא מכיר...ולא בטוחה שיש מישהו.. זאת רינת...והיא ה-דודה...כמו כל שאר ההדודימ..
אבל רינת היא רינת...והיא דודה...ועזבו אני מזיינת לכמ תשכל.. אז בהביי וליל טופ ממני רוני הסטלנית ל. Mastula Bazula

למעלה