תקשיבו חברה,

ANITA15

New member
תקשיבו חברה,

ידעתם שלאבא של מייקל הייתה משפחה נוספת ובת בנישואים הללו ושמה אנה? איזה בן זונה! ויש לי שאלה: זה נכון שלה טויה מסוכסכת עם מייקל וכאשר היו ההאשמות נגד מייקל בגין אונס הילד היא רצתה שיכלאו אותו?

Butterflies

New member
כן

ראיתי פעם תוכנת על לה טויה והיא אמרה בטלויזיה שאסור לשתוק על מה שמייקל עשה לילד.

pulpula

New member
כן זה נכון

אבל היא אמרה את זה רק בגלל שהיא קינאה בו מאוד ועדיין מקנאה וגם בגלל הבעל לשעבר שלה שזה כבר סיפור ארוך חחח בקיצור לבחורה אין הרבה שכל וכן לאבא של מייקל יש עוד משפחה

slish

New member
בערך...

לה טוייה מסוכסכת לא רק עם מייקל אלה עם כל המישפחה (בעיקר בגלל ספר שהיא כתבה והיא כתבה שם דברים פרטיים על המישפחה ןהגזימה אותם! בעיקר על כמה מכות מייקל חטף כשהוא היה קטן) היא נשואה לאיזה כלב שלא מוסיף לה יותר מידי טוב (ציניות) ואפשר לשמוע גם עליה וגם עליו ב SUPERFLY SISTER שב BLOOD ON THE DANCE FLOOR בקשר לפרשה... היא אמרה שהיא נורא אוהבת את מייקל... אבל היא מציאותית ושהיא חושבת שהוא לא אשם שהוא ככה. ושאם הוא הגיע למצב הזה אז שזה כנראה נכון.. ושהיא מרחמת על הילד (ג´ורדי צ´נדלר ה______) (בערך... - זה מה שאני זוכר) נ.ב היא אמרה את זה כשהיא ביקרה אצלנו בארץ במלון דן!!! ויש כיתוב מאחוריה בעברית... (כבוד גדול לנו... בטח...)

eranmc

New member
נראה לי שהיא מקנאה

5 בנים מצליחים אחד מהם הוא מלך הפופ ועוד ילדה שהיא שחקנית טובה וזמרת מועלה. האמת אני מבין אותה. גם אני הייתי מרגיש אפס לעומתם.

ANITA15

New member
את הספר הזה שאמר רואי

אני קוראת עכשיו והיא מתייחסת שם למייקל באהבה גדולה. היא כותבת שהם היו מאוד קרובים ולאחר שכל האחים התחתנו הם הלכו לכל מקום יחד ונהפכו להיות אפילויותר קרובים. היא מספרת עליו דברים שבחיים לא תיארתי. לדוגמא, היא אמרה שכשמייקל היה קטן, הוא היה שובב לא קטן, ובכל פעם שהיה רואה בחורה יפה היה אומר:"תראו איזה שדיים יש לה!" או שהיה מציץ לבנות מתחת לחצאיות. כל מיני דברים כאלה........ היא גם סיפרה שהייתה למייקל תקופה שבה הוא חשב שדיאודרונט רע לסביבה ומקלחת אחת ביום זה בזבוז ולכן הוא היה מסריח כל היום ולובש בגדים ישנים ומלוכלכים. החדר שלו היה כל כך מבולגן שהיא אמרה שהיה אפשר למצוא בו אפילו עצם אף מהניתוח הפלסטי הראשון שלו. אבל כעקרון היא מאוד מהללת את מייקל ואומרת שהיא אוהבת אותו מאוד. כשמייקל גילה שלאבא שלו יש משפחה נוספת ובת שקוראים לה אנה הוא כל כך בכה על כך שהוא מפנק אותה ומתגאה בה ואילו בבניו שלו הוא לעולם לא התגאה ולא פינק אותם. יש קטעים מאוד מרגשים בספר הזה......

slish

New member
זה לא אומר שהיא לא אנושית! אבל...

זה בהחלט יפה מה שהיא כתבה שם... אבל אחרי מה שהיא אמרה עליו כהתפוצצה הפרשה.. זה היה מגעיל!!! בזמן שכל המישפחה של מייקל איגנה טקס עידוד תמיכה וחיזוק למייקל.. "הכבשה השחורה של המישפחה" - כמו שעיתונים אוהבים לכנות אותה... הייתה חייבת להביע כזאת דעה!! (ובואו נגיד שזאת באמת דעתה ושזה מה שהיא חושבת... זה א-ח ש-ל-ה!!! ואם היא לא יכולה/רוצה לתמוך ב... אז שלפחות לא תשים לו מכשולים!!! בעיקר לא עבור כסף!!!!) יש לי דיסק שלה (מהזמנים שהיא ומייקל היו בקשר ואהבו אחד את השני) ויש שם שיר שניקרא HE´S MY BROTHER... שיר שמשבח ומהלל את מייקל... (שיר חמוד) אגב לה-טויה הצליחה בעיסקי המוסיקה והגיע לדרגה מכובדת... אבל באיזה שהוא שלב היא נעלמה... די מהר! אז אם כבר היא מתוסכלת מההצלחה היחסית קטנה שהייתה לה. ג´רמיין ג´קסון גם היה כוכב והצליח לא מעט לתקופה אחרי הג´קסונים וגם התפוגג לו יחסית מהר [למייקל בעיקר] (אבל לא מהר כמו לטויה)

ANITA15

New member
עוד משהו מהספר של לה טויה.

לה טויה תמיד הייתה אומרת שכשמייקל מחליט משהו הוא יילך אתו עד הסוף ויעשה את זה בצורה הטובה ביותר. אז היא סיפרה שמייקל מאוד התאכזב מ"יורד מהפסים שלו" בגלל שהוא זכה רק בפרס אחד מתוך שתיים להם הוא היה מועמד, וכשהם ישבו בבית והסתכלו את הטקס הוא קם על רגליו ונשבע שהאלבום הבא שלו יכוש את העלם ושזו תהיה הצלחה מסחררת. ואכן, הוא לא הפר את השבועה. עוד משהו...... היה איזה קטע שמייקל, אמו ולה טויה היו במטבח, ומייקל התלונן בפני אמו כיצד היא יכלה להתחתן עם ג´וזף (אבא שלו). הוא מד עם הגב אליהם כי חיפש משהו במקרר. בקיצור, בדיוק בקטע שהוא אמר "ג´וזף הוא זקן בלתי נסבל ומכוער" אבא שלו נכנס ומייקל לא ראה אותו והמשיך לקלל אותו. כשהוא הסתובב, הוא מצא את עצמו פנים מול פנים לאבא שלו שהביט בו בפרצוף זועם ושאל: "אז זה מה שאתם חושבים עליי? שאני זרן מכוער ובלתי נסבל?" "לה טויה אמרה את זה ראשונה." אמר מייקל "זה לא נכון." אמרה לה טויב בפחד. הם היו בטוחים שאבא שלהם ירביץ להם כהוגן. אבל ג´וזף רק חזר על שאלתו לפחות חמש פעמים ולא הרביץלהם. מייקל היה אז בן תשע עשרה וזו הייתה הפעם הראשונה שאביו לא הרביץ לו על משהו רע שעשה או אמר.......

ANITA15

New member
שמתם לב שיש לי הרבה טעויות אבל אני

מקווה שתבינו למה התכוונתי. עוד משהו, לא קוראים לי אניטה טוראס, אז אם אני רוצה לשנות את השורה שלמטה מה צריך לעשות?

למעלה